Ez az EKB elmehet a jó büdös francba. Christine Lagardeot megtoszta Zelenszki, hogy ilyen nyomást helyez a bankrendszerre? Az is lehet, hogy valaki szemet vetet a Raffira és olcsón megvásárolná tokkal vonóval :-/
bárcsak ne lenne igazad, de most nekem is kétségeim vannak 17-nél lehet hajítani kellett volna kifele, túl szép volt hogy igaz legyen a 20-30 euró :) de mostmár én nem adom el
Ezt én sem. Egész Orbán jelenséget nem értem:) Régen ki kellett volna tenni már minket mindenhonnan:) Otp-t Csányi és a szingapúri alapkezelő cége tudja támasztani, ahogyan teszi is szerintem.
Nem csak az OTP pl az Unicredit-et sem. Pedig hasonló az arány.Ukránok mószerolják folyamatosan a Raffit az a baj. Baszki mint ha ez lenne a legnagyobb gond!
igen nagy benne a potenciál igazad van ezért is szálltam bele vissza de most cudar idők járnak rá otit is megtalálhatják egyszer, én nem is veszek 10k fölött belőle most, ezek után a bankos dominók után pláne
Igen! Egyszer csak vége lesz ennek a háborúnak akkor miért is szálljanak ki teljesen ?Nem elég,hogy ott ragad a bevétel! Usa lesz az első aki befoglalja a kivonult európai cégek helyét békekötés esetén! Vagy örök háborúra készül?Nem is értem!
Raiffeisen Bank International részvényesek