Piac
A gyj alapján pozitív lehet, hogy az orosz buszpiacon van némi mozgolódás, egy fokkal jobb, mint a tetszhalotti állapot.
A Scania jelentésből az derült ki, hogy az EU piacon is jobb lehet a Q3, mint a Q2.
a mezőgazdasági futóművek piaca viszont romlásnak indult.
Most jönnek menetrend szerinti nyári leállások is, tehát ez az időszak szezonálisan is gyengébb.
MH inkább Q4-ben zajlik(?).
Vagyis a Q3 nem lesz rózsás, szerintem a plusz üzemi is nagyon nehéz lesz, főleg ilyen szintű Ft árfolyammal.
Ami még biztató lehet. Pintér István kommentárjából:
„Rövid távú céljaink között szerepel, hogy meglévő megrendelőinknél további munkafolyamatokra nyerjünk el megbízásokat….”. Remélem ennek a kijelentésnek már van alapja (általában akkor hangzik el ilyen tőle).
A gyj alapján pozitív lehet, hogy az orosz buszpiacon van némi mozgolódás, egy fokkal jobb, mint a tetszhalotti állapot.
A Scania jelentésből az derült ki, hogy az EU piacon is jobb lehet a Q3, mint a Q2.
a mezőgazdasági futóművek piaca viszont romlásnak indult.
Most jönnek menetrend szerinti nyári leállások is, tehát ez az időszak szezonálisan is gyengébb.
MH inkább Q4-ben zajlik(?).
Vagyis a Q3 nem lesz rózsás, szerintem a plusz üzemi is nagyon nehéz lesz, főleg ilyen szintű Ft árfolyammal.
Ami még biztató lehet. Pintér István kommentárjából:
„Rövid távú céljaink között szerepel, hogy meglévő megrendelőinknél további munkafolyamatokra nyerjünk el megbízásokat….”. Remélem ennek a kijelentésnek már van alapja (általában akkor hangzik el ilyen tőle).
Rába elemzések, elmélkedések
Véleményem szerint elérkezett az idő, hogy a Rába topik szétváljon.
Ebben a topikban szeretném, ha kizárólag szakmai elemzések hozzászólások és beszélgetések szerepelnének, mivel ezek a láma topikban, a hsz-ek növekedése miatt eltűnnek, illetve nagyon sok időráfordítással találhatóak meg.
A láma topik tökéletes helye a piac rezzenéseinek reakcióira, az árfolyam alakulások okainak találgatására, technikai elemzésre, stb.
Hasonló jellegű hsz-eimet én is oda írogatom.
Ha ez megvalósulna, viszonylag kevés időráfordítással mindenki az érdeklődésének megfelelő információt tudná megkapni a társaságról.
Lehet, hogy ez a kezdeményezés elhal, vagy nem működik, de egy próbát mindenképpen megér.