Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Ezt a különbözetet csökkenti a reáleszközök (Gerincklinika, Plotinus Autó) értékkülönbözete (kb. 300 Ft), a többi Viktorba (Zs.Viktor mielőtt valaki összekeverné) vetett bizalom:)
Nem akarok ünneprontó lenni de azért tényként megjegyezném, hogy 17,4 %-al az utolsó december 31 becsült egy részvényre jutó eredmény (3431 Ft) felett kereskednek veszettül!
A legtöbb információ:
www.Plotinus.hu oldalon van a vezetők részvénytulajdonától kezdve a jelentésekig.
Mindig a leggyorsabban jelentő cég,remek a részvényesek tájékoztatása.Takarékos a gazdálkodásuk
Sziasztok, mivel Ti már úgyis halálra kerestétek magatokat Plotinusszal,:D írjatok nekem róla légyszi. Eddigi tapasztalatok, a vezetők részvénytulajdona, mit vártok 2015-re, ilyenek. Előre is köszi :)
Így van és remélem mind több befektető kap kedvet Plotinus részvény vásárlásához!)
Akkor ismét BUMIX tagok leszünk és a távlati cél a BUX tagság!
Maveryck köszi a linkért!
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)