Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 03. 05. 01:00

PANNERGY  

Közkívánatra.....
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
oldrider kedd, 18:52
Előzmény: #173859  Loge
Én  azt gondolom, hogy az olyan emberekből kellene sok, amilyen Te és Toka! Az olyanokból mint user01 és salaxx minél kevesebb! Téged és engem tévesen minősítettek!  Téged a Portfolió moderátora, engem a Pannergy - moderált topikban user01 és salaxx!  Szégyelljék magukat!!! Az új topik, ahová Tiborc meg mások rögtön átmentek..! Tiborc engem kezdettől fogva útál! Először leírta, hogy nincsen részvényem, aztán troll voltam, később még hülye is!  Salaxx pedig egy fajgyűlölő  szemét ember! Ezt be tudom bizonyítani!!! Ilyen ember topikot alapíthat? UserO1 pedig sok mindenben nagyon hiteles és képben van, de meghibbant! Engem miért mosott össze Veled? Én a Nap topikban vilatkoztam vele, igazam lett. Azóta üldöz. Ez egy jó topik, amiben helye van mindenkinek! Aki itt másokat feljelentett ok nélkül az salaxx, aki pedig elragadtatta magát gyűlöletből és Téged belekevert a történetbe, hogy igazát bizonyítsa velem szemben, az user01! A kétszínű ember, aki soha nem változik pedig Tiborc, akiről azt hittem, hogy végül belátja azt, hogy igaztalanul rágalmazott és megbocsátottam neki! Mindannyian  lebuktak!
Loge kedd, 17:42
Előzmény: #173854  oldrider
Szeretném jelezni, hogy én jelentkeztem Thermo név alatt. Nem tudtam belépni a régi nevem alatt és mivel az e-mail címem megszűnt nem tudtam új jelszót kérni. Becsületből szeretném oldridert igazolni. Én rosszkor voltam rossz helyen, szerettem volna megtudni, hogyan vélekedik a másik közösség a VG cikkről. Volt is róla beszélgetés. Mivel eddig sem írtam gyakran ezután sem fogok. a másik topicra pedig végképp nem írok. Felejtsük el ezt az egész hercehurcát.
oldrider kedd, 07:06
Előzmény: #173856  Toka
Jó reggelt kívánok mindenkinek! Én is úgy gondolom, hogy ma lefelé lesz az irány, napközben 1525-1535 között mozoghat. Záróra viszont 1540 a tippem! A nézők szurkoljonak, döntsönek az aktív játékosok!
Toka
Toka hétfő, 22:51
Előzmény: #173856  Toka
De az se az alja lesz.A tippmixem ma kukabugy nézem, ugyhogy tippelésel vannak gondjaim.
Toka
Toka hétfő, 22:50
Előzmény: #173855  oldrider
Hát mivel tippet kérsz, akkor szerintem ez még nem az alja.Holnap 1510.
oldrider hétfő, 22:40
Előzmény: #173853  Toka
Hogy a részvényről is essék szó! PannErgy ma: 1550Ft; 1,59 % csökkenés.
Tippelni nem akart senki, így nincsen kinek gratulálni!
Holnapra tipp esetleg?
oldrider hétfő, 21:53
Előzmény: #173853  Toka
Ez számomra becsületbeli dolog!
Toka
Toka hétfő, 21:11
Előzmény: #173852  oldrider
Ne foglalkozz veluk Oldrider Úr.Azt karatyolnak amit akarnak.Nem vmi izgi az uj forumuk.
oldrider hétfő, 20:47
Nah! User01- nek már egy engem rágalmazó kommentjét törölték is a Pannergy - moderált topikban!  Az, hogy "Thermo" klón volt-e vagy sem én nem tudom! Én egyet biztosan tudok! Hozzám semmi köze és neki sem hozzám! Tehát az én klónom biztos, hogy nem lehetett. Egyébként a bejegyzése sem olyan volt ami az én személyemet vagy eddigi véleményemet támogatta volna. Tovább küzdök, mert salaxx és user01 is hazudnak, lejáratni igyekszenek és rágalmaznak! Eszem ágában sincs a salaxx topikjába irkálnom! A véleményemet eddig is itt és ezután is itt fogom leírni! Miért foglalkoznak velem? Elmentek innét, többen is velük tartottak. Szívük joga! De velem tovább ne aljaskodjon senki, mert azt nem tűröm!
oldrider hétfő, 10:49
Tisztelt Fórumozók! 
Én a salaxx által alapított topikban nem kommunikálok! Ez saját döntésem! Amelyeket user01 és Salaxx személyem lejáratására rágalmat, hazugságot terjesztenek - bevonva ezzel a fórum modrrátorát - jelentem és ha nem történik ezügyben semmi, jogi segítséget fogok kérni! Semmi közöm Thermohoz vagy bárkihez! Egyetlen nevem van - oldrider! Ezen a néven kommentelek, nincsen szükségem más névre, "klónra"!
oldrider vasárnap, 22:37
Előzmény: #173849  szakallamigazgato
Ez nagyon jó!  Nem is lehetne találóbbban jellemezni és helyén kezelni a vg. cikkjét! Nem kell rögtön mindenkiben ellenséget látni, piacbefolyásolásra, roszzindulatra, dezinformációra, fizetett cikkre gondolni, perrel fenyegetőzni! 
szakallamigazgato
szakallamigazgato vasárnap, 21:38
VG a Mediaworks tagja, mondjuk általában a jobbik, de tagja. Szerintem, ha plüss macikról akarsz cikket írni és megnézed a legrelevánsabb plüss maci fórumot abból két dolgot hozhatsz ki:
1.,  A jelenlegi plüss maci tulajdonosok elgédetlenek az új plüss macikkal.
2., A saját plüss macijukat szeretik és bíznak benne, hogy a jövőben jobb plüss macik lesznek.
Ha csak az egyik véleményt közlöd, akkor azzal megtámogatsz valamit, amit írni szeretnél. Ezt lehet, ha nem perdöntő egy cikkben, csak adalék, kis színes. Egyébként hiba. Ha kis színes, akkor kezeljük helyén.
oldrider vasárnap, 20:25
Panny holnap föl vagy le? Ki mit tippel?
oldrider vasárnap, 08:13
Előzmény: #173823  oldrider
Jó reggelt mindenkinek!
"Én legutóbb idén február másodikán vettem Pannyból 2410Ft/db áron, 500 ezer Ft körüli értékben."
Sajnos nem olvastam át mielőtt elküldtem. Elírtam, eltévesztettem! Telefonról irkálok és hát a karakterek igen közel vannak egymáshoz. 
Természetesen nem 2410Ft/db áron, hanem 1410Ft/db áron vettem, tehát helyesen mondandóm ezen része így hangzik:
Én legutóbb idén február másodikán vettem Pannyból 1410Ft/db áron, 500 ezer Ft körüli értékben.
Mégegyszer elnézést kérek!
oldrider szombat, 13:35
Előzmény: #173845  szikbal
Fiizetett cikk volt! Én szerettem volna a fórumunkat népszerűsíteni.
szikbal szombat, 09:59
Cikk a fórum alapján, hát ilyet még nem láttam :D
oldrider szombat, 09:06
Előzmény: #173842  vcsmate
A realizálással kapcsolatban egyetértek veled, de nem tartom bajnak, ha egy újságíró arról ír amiről az emberek beszélgetnek és a fórumon való eszmecsere során szó volt azokról amiről ír. Nyilván nem Erste vagy OTP elemzője az illető és nem befektetési tanácsként kell elfogadni a sorait. 
oldrider szombat, 08:53
Előzmény: #173841  signal2
Jó regelt! Sajnos az újságírás manapság gyakran nem a valóságról és a szakértelemről szól. Azért mentségére legyen mondva, hogy a fórumban elhangzottakra hívatkozik és én bevallom valóban írtam olyasmiket pl., hogy a geotermiára fordítandó pályázati állami/uniós pénzekre várhatóan lesznek a Pannynak versenytársai. Mondjuk én a cég fundamentumait jónak találom. Az is igaz, hogy a csúcsról lefordult, persze eddig ez nem ad okot aggodalomra, de vannak akik lejjebb jó beszállási lehetőségben gondolkodva lesben állnak. Nyilván írhatott volna arról a képletről is amit Te a közelmúltban megosztottál a target preis profi módon való kiszámításával kapcsolatban. Hát most Ő ezeket írta le. Majd meglátjuk merre megy az ár a jövő héten. Morzsolódik-e tovább, avagy újra támadni kezd!
vcsmate szombat, 08:46
Ez egy dezinformációs csúsztatós cikk, venni akar(nak) még. 
Átlagos forgalommal esett a héten, sima realizálás volt csak, semmi különös. 
 A pénteki napon 0,35% esett….21 Mft forgalommal, nevetséges…. 
 Még nem láttam cikket ami a kisbefektetői fórumra hivatkozott volna, mint hivatkozási alap. 
 Nem ír semmit az új kút perspektíváról, illetve a saját részvény vásárlásról sem.
signal2
signal2 szombat, 08:08
Előzmény: #173834  oldrider
Újságíró ilyeneket nem ír. Ez egy irigy, elmeroggyant firkász. A lokális csúcsról korrigált 3%-t. Erről írt egy ilyen “cikket”.
oldrider péntek, 22:42
Előzmény: #173837  kockaveto1
Persze én is azt olvastam amíg a guruk itt voltak, hogy ők vennének és vesznek is, nem is keveset. Benn van a megbízásuk a mai árnál magasabban. Aztán, hogy lett ebből mégis esés? Valószínűleg nem a topiklakók határozzák meg az irányt. 
oldrider péntek, 22:35
Előzmény: #173837  kockaveto1
Akkor miért esett a héten? Ha alul értékeltnek találnák inkább vennék, mint adnák. 
oldrider péntek, 22:30
Előzmény: #173836  Toka
Jó hír! Egy ilyen tekintélyes hitelminősítő értékelésére a komolyabb fundok figyelnek és befolyásolja döntéseiket. Nem elsősorban a Panny, de a blue csippek árfolyamát tuti megviselné egy leminősítés. Hála, egyenlőre emiatt nem lesz pánik.
kockaveto1
kockaveto1 péntek, 22:23
Előzmény: #173834  oldrider
Én mondjuk nem így olvastam az eddigi hsz-ket.Épp azt látom, hogy alulértékeltnek találják, és kivárás van....Így látja a többség itt. Inkább a VG cikke elgondolkodtató. Pláne, hogy a Civitáról is írtak egy hasonlót.
Toka
Toka péntek, 22:21
Előzmény: #173835  oldrider
Nincs mit, ok nélkül bántottak Téged.....közben..Az előzetes terveknek megfelelően pénteken késő este közzétette Magyarország szuverén adósbesorolásának új minősítéséről hozott döntését a Standard and Poor's, és ezek szerint nem változtatott a besoroláson.
oldrider péntek, 21:52
Előzmény: #173833  Toka
Hát azért vagyok benne! Persze kritizálom a céget, ezért lettem a topikban  ellenség. Nem mindíg azt írtam, amit egyesek olvasni szerettek volna. Nyilván ttévedtem is, de ez emberi dolog. Jó, hogy kiálltál mellettem! - Köszönöm!
oldrider péntek, 21:44
Előzmény: #173830  kockaveto1
És ezek a sorok szerintem fricska az útálkozó, gyűlölködő, trágárkodó Salaxx vezérelte topiknak! (Nem én írtam őket, nyugodtan jöhetnek vissza a mínuszaikat osztogatni, de attól az igazság igazság marad! Szégyelljék magukat!)
"A részvény kisbefektetői fórumán  kiábrándító a hangulat. Úgy látják a hozzászólók, hogy különösebb fundamentális tartalom nélkül emelkedett az árfolyam, és az időszaki jelentés sem volt igazán meggyőző. És ugyan várhatók az ágazatban pályázati, kormányzati támogatások, ám ezekhez a többi piaci szereplő is hozzáférhet, sőt, a pénz újabb szereplőket vonzhat a piacra.Biztató a jövőre nézve, hogy többen azon spekulálnak, mekkora esést követően érdemes beszállni a papírba."
Toka
Toka péntek, 21:38
Előzmény: #173831  oldrider
Én ures perceimben mindig olvasok, mindent fogyasztok.Amugy a cikk profitrealizáláarol szól ami igaz lehet.Jol jonne neki egy jo hir...vagy az az srv....jo kis cég amugy.
Toka
Toka péntek, 21:35
Előzmény: #173830  kockaveto1
🤣
oldrider péntek, 21:28
Előzmény: #173828  Toka
És azt is láthatod, hogy amikor azt írom, hogy több szem, többet lát igazam van. Hogy foglalkozni kezdtél vele, máris rábukkantál releváns vg. cikkre. Egyébként a fundamentumokkal szerintem a cégnél nincsen baj és nagyon is tisztában vannak a kockázatokkal és a korlátjaikkal.
kockaveto1
kockaveto1 péntek, 21:22
Toka úr, bekerült a hírekbe! :)
oldrider péntek, 21:19
Köszi! Ezek azt írják amit én is mondtam! Fantáziaszinten működik nálam egy neres felvásárlás lehetősége és a végén a MOL-nak való értékesítés! Most még elég erős ehhez az Orbán kormány.
Toka
Toka péntek, 21:04
Előzmény: #173827  oldrider
oldrider péntek, 20:18
Előzmény: #173826  oldrider
Berekfürdőt nem említettem - bocs. Szerintem nem oszt, nem szoroz. Nem ők fogják a Pannyt naggyá tenni!
oldrider péntek, 20:15
Bogarássz nyugodtan! "Több szem, töbet lát." Az átlagosnál melegebb volt az első és második negyedév is.  Összességében a hőértékesítés a tervezetnél kevesebb lett. (Bár a cég úgy kommunikált még tavaly, hogy a megnövekedett igények miatt, külön osztályt hoz létre az igények kielégítésére. Vajon mi van ezzel az osztállyal? Győrben az Audi - mint fogyasztó/vevő bár stabilnak látszik, de tudjuk, hogy az autó/motor gyártás nem éppen fénykorát éli. Bármikor lehet leállás. Miskolcon lenne még igény, de az hatósági áras értékesítés. Szentlőrinc nem egy nagy vasz iszt dasz. Budapestet kellene kiaknázniuk, de ehhez kellene kormány /fideszes/ szél).
oldrider péntek, 19:54
Előzmény: #173824  Toka
Birs tekintetében úgy van, ahogyan írod, talán még a sajtot ajánlanám. De áldott emlékű nagymamám szerint azzal sok baj van. Nejem szerint nem, de mégis kb. 20 éve csinált utóljára. Tény, hogy pálinkaként kiváló!
Toka
Toka péntek, 19:34
Köszönöm, ez az srv jo lehet azért az elég sok pénz.Igen,kozben ahogy időm engedte nézegettem a dolgokat róla, még majd  atbogarászom a jelentéseit hétvégén.Birset szeretem én is, hegyi szomszédom mindig készít s engem is ellát, jól teleszoktak lenni a fái, én még szoktam tőle hozni haza is mert nejem beekeveri sima almával s kompotként eszi.Lekvarként vigyazni kell vele mert szorulást okozhat, bár a szomszédtol azt is kapok s palacsintába is szoktam tenni, s nem tapasztaltsm hogy megszoritott volna.
oldrider péntek, 16:41
Előzmény: #173821  Toka
Üdvözöllek! Először is egy személyes dologgal kezdeném. Most jöttem a kertből, birsalmát daráltam bőszen. Nem árulom el mi célból, úgy is kitalálod. Másodszor ha kérhetném ne szólítsál úrnak. Szerintem én vagyok idősebb, tegeződjünk! A virtuális pertut igyuk meg! Kedves egészségedre!  Jóideje figyeltem egyébként a kommentjeidet (akkor ugyan még nem volt Toka klub), a különböző topikokban és a szakmai, részvényspecifikus hozzászólások mellett feltűnt nekem, hogy nagy hangsúlyt helyezel egymás tiszteletére. Ez manapság sajnos egyre ritkább és intelligenciára vall, nekem szimpatikus! Példaképe lehetnél e tekintetben sok fórumozónak! De nem kerülgetem tovább a kérdésedet. Én legutóbb idén február másodikán vettem Pannyból 2410Ft/db áron, 500 ezer Ft körüli értékben. Ez volt eddig a legtöbb amit adtam érte. Utána (azóta) volt a tőzsdei ár ennél több, de kevesebb is. Miután közölték az új hőenergia, távhő  átvételi árakat, ill. a kételemű árképzést, egy (számomra) váratlan emelkedés kezdődött. Múlt hét vége felé és ezen a héten viszont esni kezdett. Lehet aki utóbb belevett, most kiszállt. Pár nap alatt jó nyeresége volt. Fundásan jó a cég, fer value alatt van az árfolyam. A jövő biztatónak tűnik. Egyre jobban kell fűteni, hisz (legalábbis tapasztalat szerint) jönnek az egyre hidegebb hónapok. A miskolci kútbővítéssel kapcsolatban problémát eddig nem jelzett a cég, tehát feltételezhető, hogy a tervek szerint halad. Az idei  közgyűlési felhatalmazás 1,5 milliárd Ft saját részvény vásárlására adott a menedzsmentnek felhatalmazást, amit már el kellene kezdeniük. Eddig az ilyesmi mindíg tàmasztotta, de inkább emelte a forgalmat és az árat is. A kormány ígéretei szerint preferálják a geotermikus projekteket. Tehát okkal tekinthetünk pozitívan a jövőbe. 1410-re már nem gondolom, hogy visszacsorgna. Nekem Te a minap lépcsőzetes eladást javasoltál. Én most Neked lépcsőzetes vételt, 1520Ft-nál már kezdhetnéd. Ha lejjebb menne 40-50Ft-tal ismét egy adag. De ha hirtelen megindulna, akkor is bele lehet venni. Ha más nem is, de a saját vételek mindenképp csökkentik annak kockázatát, hogy beragadj és sokáig tartson a kiolvadás. Persze én az emelkedésben bízom. De természetesen hallgassuk meg mások véleményét is!
PSG péntek, 15:31
Előzmény: #173821  Toka
Piacin! 
Toka
Toka péntek, 10:34
Előzmény: #173816  oldrider
hol lenne érdemes venni Oldrider Ur szerinted?

Topik gazda

gazmer36
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek