Én azt gondolom, hogy az olyan emberekből kellene sok, amilyen Te és Toka! Az olyanokból mint user01 és salaxx minél kevesebb! Téged és engem tévesen minősítettek! Téged a Portfolió moderátora, engem a Pannergy - moderált topikban user01 és salaxx! Szégyelljék magukat!!! Az új topik, ahová Tiborc meg mások rögtön átmentek..! Tiborc engem kezdettől fogva útál! Először leírta, hogy nincsen részvényem, aztán troll voltam, később még hülye is! Salaxx pedig egy fajgyűlölő szemét ember! Ezt be tudom bizonyítani!!! Ilyen ember topikot alapíthat? UserO1 pedig sok mindenben nagyon hiteles és képben van, de meghibbant! Engem miért mosott össze Veled? Én a Nap topikban vilatkoztam vele, igazam lett. Azóta üldöz. Ez egy jó topik, amiben helye van mindenkinek! Aki itt másokat feljelentett ok nélkül az salaxx, aki pedig elragadtatta magát gyűlöletből és Téged belekevert a történetbe, hogy igazát bizonyítsa velem szemben, az user01! A kétszínű ember, aki soha nem változik pedig Tiborc, akiről azt hittem, hogy végül belátja azt, hogy igaztalanul rágalmazott és megbocsátottam neki! Mindannyian lebuktak!
PANNERGY