Azt írja a cikk a kép alatt, ahol a panny bőnyi telepe van: "2 milliárd forinttal az állam, 6,3 milliárd forinttal a Magyar Export-Import Bank Zrt. támogatta." Nem is tudtam, hogy a hitel az támogatás...
...sok minden összevag majd, mert az alteo osztalekkifizetes is 06.07töl startol asszem...szoval, akkor a közlönyt is lehet lesni...meg 1 katalizator lehet
az joval elörebb hozhatna a kezdest az altalam vizionalt szeptember 20nal. (nyilvan az aug 20 es szeptember 20 közti szünet akkor is elne a jelentes elötti 30 napos idöablak miatt)....de igy akkor a jelentektelen nyari ablak, 2 honaposra nöhetne akar. Az azert mar valami lehetne. Meg lehet tenni a teteket.
2-szer kell közzétenni. Az elsö 2024.05.9-én megtörtént. A következöt legalább 30 nappal késöbb lehet, azaz 2024.6.8-án. Utána indulhat a cégbírósági bejegyzés. Júni közepére megelhet a tökeleszállítás.
gondolom megesznek jo sok lazacos kajat, 2 este bebasznak, aztan mar hazafele uton irnak valami titkarnönek, hogy kene meg par ilyet szervezni, mert ezek az izlandiak tenyleg nagyon jok a geotermiaban. Aztan keresünk valami lehetöseget, hogy lehet meg több orosz gazt venni.
jelneleg 20M db részvény van és abból 4.917.620 a SR. Ez jelenleg 24,59%os arány. Ha bevonnak az SRből 2 millió darabot, akkor az össz részvény 18M marad és az SR készlet 2.917.620 lesz. Ez onnantól 16,21%os SR arány. Újra lehet venni 1.582.380 darabot a 25%os határig.
Sziasztok, most mondani fogok több állítást, kérlek mondjátok majd hogy melyik pontatlan vagy miért nincs igazam: -A cég által jelenleg birtokolt saját részvények aránya 24,44%-a teljes piacnak, miközben 25% lehet a maximum -Ez kb. 112k részvény megvásárlására enged teret, ami mostani árfolyamon 155 millió ft-nak felelne meg. -Mégis a cég ha jól emlékszem 1,5 milliárd (?) ft értékben tervezne venni saját részvényt a kövi egy évben Valaki kérlek árulja már el nekem, hogy ez hogyan lehetséges, miként valósítható meg vagy hogy mi az amit én ostoba ebben nem látok... Előre is köszi!
Más cégeknél nagy a beruházási igény, ami miatt az FCF más alacsony. Itt meg alacsony a folyamatosa beruházási igeny, azaz az EBITDA nagy része felhasználható részvényesi visszajuttatásra. èrdemesebb nem a P/E, hanem az P/FCFPS mutatót nézni, ahogy a részvény értékelésekor is az FCF-et diszkontáljuk, és nem a profitot.
Mitől tartod annyira alulértékeltnek a papírt? pl. P/E 12,4 ami kifejezetten magas más papírokhoz viszonyítva, ráadásul úgy hogy ez még osztit sem fizet.
PANNERGY