Napi 7-8000, heti 35-40.000, így gyorsan eljutna a rv az 1800-1900-as tartományba. Nekem nem tűnik reálisnak, de felőlem mehet. (Nagyon PE túlsulyos a portfolióm, ezért egy magasabb áf, nagyon megtólná a pf-em értékét.)
ha piactorzito, ha nem, megvan a keret, meg a max arfolyamhatar, amig el lehet költeni ra. Ha elötte bejelentik elözetesen transzparensen, akkor semmi akadalya.
A 7-8000 annyira piac torzító lenne, hogy szerintem nem. . Kicsit más: A Panny most az egyik legalulértékeltebb prémium kategóriás kispapír. Én indokoltank látnék egy srv nélküli ralit is. Jó a hangulat, a másik energiás kispapír, az Alteo bőven korábbi ATH-ja felett forog. Most el tudom képzelni, hogy páran az Alteóból átjönnek ide.
Ha szeptember 20 környékétől számolom, akkor kb 120 kereskedési nap marad a részvények vásárlására, az napi 7-8000 részvény megvásárlását jelentené. Kérdés hogy ez működik-e? (Elnézést nem egzakt a számolás csak körülbelüli sacc).
lesznek most forro penzek...mondjuk annak a retegnek szeptember vege az örökkevalosag. De juni 7töl jönnek majd nagy alteo osztalekok, lehet abbol is jön ide.
Talán azért nem kezdték el az srv-t, mert a jelenlegi srv állományuk nagyon közel áll a miximális mennyiséghez amit birtokolhatnak (Ha jól emlékszem, de nem néztem utána kb 2-3 hétig tudnának így srv-t venni.). Ha jól gondolom előbb le kell zajlania a részvénybevonásnak, hogy újra növelni tudják a saját részvények állományát.
Neked az a fontos, hogy én bűnbak legyek! Te és a mínuszoló barátaid mindent jól látnak, jól gondolnak, jó áron vesznek és adnak. Még szerencse, hogy nem tőletek függ, mi legyen a véleményem, mikor milyen árat vagy hírt tekintsek jónak vagy rossznak. Azért szerencse, mert akkor ti csak mindíg az általatok helyesnek vélt módon csekekednétek. Pl: egyezményesen eladni akarnátok. De ha mindannyiotok szerint az a helyes, akkor ki venne? Máskor venni akarna mindenki. Na de ki adná el, hisz az fax aki nem veletek ért egyet? Szóval nem működne a világ, ha mindenki ugyanazt fújná!
Most tényleg mondja már meg valaki, hogy mi a fa@ért menne fel az ár saját részvény vásárlás nélkül? Olyan jók az eredményeik? Jött valami hír? Van valami sztori?
De akik eddig azt irkálták, hogy fel, azok miért hallgatnak? Miért nem indokolják, hogy nem jött be amit gondoltak. Ha beírnám a heti zárót gondolom sok mínuszt kapnék. Azért remélem, hogy így is!
PANNERGY