Semmi nem indokolja, hogy a tavalyi nyertes pályázatok után és közgyűlés előtt eladjam. (Persze azért nem gondoltam, hogy az idei első negyedévben így alakul az árfolyam és azt sem, hogy semmi hivatalos hír nem jön a megnyert projektekkel kapcsolatban.)
Én azért tartom, mert tavaly az egész EUt érintő energia válság kapcsán előtérbe kerültek a megújuló energiák - közöttük a geotermia. Gondoltam ebből rosszul a Panny nem jöhet ki. Dehát - mint nap mint nap tapasztaljuk - a politikai érdek nálunk felülírja a gazdasági racionalitást. És a rendeleti kormányzás könnyen eredményezhet olyasmit, hogy nem a részvényesek jönnek ki ebből a helyzetből a legjobban.
Azt jól bezúzták ma.... különben az OTP Klímaváltozás mindegyik magyar kedvence méreteset zakózott eddig a mai napon(Alteo -3%, Masterplast -6,5%, Cyberg -15%, utóbbi mondjuk gyakorlatilag csődben van, szóval mindegy is, mennyit esik)
a pancsivíz meg a nagy mennyiségű 100-110 fokos víz nem ugyanaz a cég két nagy projektje az országban levő semelyik másikkal össze sem hasonlítható nagy hozam, magas hőmérséklet + visszasajtolás a szeged ha jól tudom sok kis kutacskából áll attól mert valahol van medencényi melegvíz, az még nem jelent ipari méretű felhasználhatóságot sőt, elég könnyű melléfúrni is, lásd a gödöllői balesetet
PANNERGY