"Majd meglátjuk mi történik a háttérben, nekem is gyanús, hogy hamarosan egy új nagy tulajdonos fog megjelenni." --- Ez szerintem is elképzelhető, sőt az is, hogy az új nagy tulaj nem más, mint Lőrinc barát strómanja, aki át is adja majd a pakkját, megkönnyítve ezzel azt, hogy a Mészáros cégcsoport bekebelezze a Pannyt. Az energetika szimpatikus nekik, hisz a gáz (Tigáz), villlany (Titász) már a kezükben van. Mire jönnek az EU-s pénzek, addigra a PE már a felcsúti géniuszé lesz. --- (Mindez persze nyilván csupán az én beteges agyam szüleménye.)
Megint nem figyeltél! Korábban írta itt a Madrid, hogy van neki némi apróért többféle állampapírja is. Erste, UB, OTP. Csak mert elbukta mindenét. :)))))
Én meg azt üzenem te balek, hogy az OBA részvényre nem vonatkozik. Benne is van a nevében, hogy Országos BETÉTbiztosítási Alap. Most meg megint OTPs tranzakcióról raktál fel képet, szóval melyik 3 bankról is van szó? Megint bebattyogtál az OTPbe, hogy kifizethesd a 110ks tranzakciós díjat 50k helyett.
Madrid, Madrid, annyiszor mondtam, hogy rendesen szedd a gyógyszereket, mert aztán ez a vége. De az biztos hogy súlyosabb eset vagy mint itt bárki gondolta volna! Megkövetlek! Korrigálom a korábbi véleményem: nem biztos hogy van olyan pszichiáter aki még segíteni tud rajtad.
tiborckának pedig még annyit mondott, hogy írjam meg, hogy egy másik banknál vezetett értékpapírszámlán még "talált" 13500 db Pannergy részvényt de azt majd 1600 ft-nál tervezi eladni. Na ugorjunk! :)
Neked meg azt üzeni Madrid, hogy van egy olyan, hogy OBA ami 100 ezer euró értékig biztosít. Na ezért van neki három banknál is értékpapír és folyószámlája. :)
Pláne, hogy 1 évvel ezelőtt, tavaly ősszel már 1175 is volt, onnan nézve semmi emelkedés nem volt az elmúlt évben. A Panny ráadásul semmit nem tesz azért továbbra sem, hogy meglovagolja a geotermiára vonatkozó pozitív fejleményeket.
Legyünk már őszinték! Azóta megyünk, hogy a kormány bejelentette a geotermia támogatását. Illetve akkor kezdett mocorogni, hogy Rencsár tőzsdén kívül vett és ezt közölték. Előtte szar sem történt. Egész nyáron totyorogtunk, csekély forgalommal, csak a sajátrészvény vásárlás tartotta benne a lelket! Persze most nyilván örülünk, de ezt az árat már tavaly év végére, de legkésőbb idén januárra vártam.
PANNERGY