Egyébként csak feldobtad a lasztit. 25%-nál már beszélni kell a tulajjal tőzsdei cégnél átalakításról/kivezetésről vagy a franc tudja miről. Nem írom mire gondolok, de van esélye? Asszem értesz.
És persze nem mondjuk ki, én sem, mert nekem biztosan semmilyen infóm nincs, de talán és hangsúlyozom, hogy talán jön hír talán nem sokára talán. Talán.
Az a cégvezető a Benji+FCI-s Juhász volt. Valamiért pár hete úgy gondolta, hogy a már meglévő 3.174.000 db mellé kellene még további 12e darab. Nem tudom, hogy ennek van-e jelentősége, de ezzel a vétellel a Benji+Rencsár pakk összesen pont 5M db lett. + az apró.
Ám legyen! :) Bár itt már lehet egy-két jól értesült vétel is. Nyilván nem hírtelen felindulásból vesz valaki egyben 10-16k-t vagy kezd el vásárolni a cégvezető.
Ha nem nagy a puttony és nem akarja idevonzani a varjakat, akkor 1170-en zárunk. Ha nagy, akkor máshol. Szerintem egyébként (bár itt nem hiszek ebben) a sáv tetejét kóstolgatjuk, amire van is funda alap. Normál esetben innen kitörés jön, de tudjuk, azért Panny picit más. Hátha.
Ha nem nagy a puttony és nem akarja idevonzani a varjakat, akkor 1170-en zárunk. Ha nagy, akkor máshol. Szerintem egyébként (bár itt nem hiszek ebben) a sáv tetejét kóstolgatjuk, amire van is funda alap. Normál esetben innen kitörés jön, de tudjuk, azért Panny picit más. Hátha.
És több mint 8 percet gondolkodott a számítógépe, hogy aztán pont a könyvben lévő kerek 16k-t egyben vegye meg? :) Max utána 1160 felett a kisebb vételekben lehetett ilyen.
Nem tudjuk mekkora Mikulás puttonya, de én ma nem venném ki az 1200-es dugót, hagynám, hagy alápakoljanak, oszt mindig egy picit. Holnap meg meglátjuk, mert még akkor is érdemes picit várni. Kivéve, ha nagy a puttony, mert akkor délután meglesz.
PANNERGY