Ne viccelj már! Geotermikus bumról meg 2022 év részvérnyéről írogattál tavaj. 1050 az nem eredmény, főleg nem annak ismeretében, hogy a gáz ára az egekben. Mint ahogyan az Alteo emelkedett, ennek ugyanúgy vagy még jobban kellett volna emelkedni. Hogy nem így történt annak szerintem egyik oka az, hogy a cég olcsón szeretne saját részvényből bespejzolni és kerül minden olyan nyilatkozatot amit pl. a Masterplast menedzsmentje tesz gyakorta a részvények árának emelkedése érdekében.
Ma 1055 Ft, tavaly okt. 08-án volt 1175 Ft! Mi ez ha nem esés? Ma 1055 Ft, idén márc. 03-án volt 830 Ft! Mi ez ha nem emelkedés? 😀 . Nyilván több időhorizonton lehet nézni az árfolyamot, te oldalazásnak látod, más esésnek, Signal2 emelkedésnek és mindenkinek igaza van. 🍾🥂 Én is emelkedésnek látom, egy nagyon erős ellenálással 1150 körül.
Feltéve, hogy nem vonnak be részvényt. . Miért oldalazna itt? Az srv.-t már korábban elindították (talán 700 körül?) és már nem ott vagyunk, hanem jóval feljebb. . Látom, hogy itt is van egy összeesküvés elmélet, de ez majdnem az összes fórumban megjelenik, hogy ".. addig nem engedik menni ..", ".. ki akarják a kicsik kezéből csavarni ..", ".. azért nyomják le, hogy olcsóbban vehessenek.. " stb. Ez hülyeség. Az srv stabilizálja az árfolyamot és a jó eredményekkel együtt, inkább árfolyam felhajtó hatása van, mert erősíti vételi oldalt.
Ebben igazad van. De pl. míg Mol, Otp, Richter szintén estek a januári árukhoz viszonyítva, közben volt (van) bennük lehetőség arra, hogy kereskedjünk velük. Elég széles sávban mozogtak hol fel, hol le. Kellő likviditással bírnak ahhoz, hogy bármely pillanatban 3-5 millió Ft-ért adhatók-vehetők. 4-5 naponta változó volt a mozgásuk iránya. Tehát fogalmazhatok úgy, hogy volatilitásuk kapcsán izgalmasan lehet velük kereskedni. A Pannynál nincs ilyesmire lehetőség. Ezt ha eladjuk nehezen tudjuk visszavenni olcsóbban, ha tartjuk sokáig mozizunk várva a csodára, hogy majd valami miatt valamikor, valakik meghúzzák 100-200 Ft-tal. A saját részvény vásárlás kiszámítható, jó, de nem viszi felfelé a részvény árát csupán 1000 körül támasztja.
Ha kiszàllok ebből a papírból akkor búcsút intek a bètnek. Terveim szerint màr csak euros rèszvènyeket fogok venni. Túl nagy a forint inflàciója. Szerintem a cègnek az alacsony àrfolyam a lènyeg amig el nem èrik a 25 %t. Utàna viszont mindent meg fognak tenni hogy menjen a papír. Több mint 10 ève vagyok benne. Jelenleg 78k darabbal. Nèhàny hónapot mèg vàrok mindenképpen. Sok sikert mindenkinek. Hajrà panny
Ja tényleg... Hirtelen azt hittem, hogy a bux index teljesítménye a benne lévő többi magyar papírok (bizonyos súlyozás alapján) árfolyamváltozásait képezi le. De ezek szerint(ed) csak valami határidős hókuszpókusz... Akkor így már ok... Tényleg nem érdemes hozzá viszonyítani
Ez legyen a BUX határidős kereskedők problémája. Az én problémám, hogy lassan egy éve 1090-ért vettem az utolsó adagot, most meg alatta van + Ft romlás!
PANNERGY