Annak nagyon itt lenne az ideje és örülnék neki. Mielőtt írtad, nekem is eszembe jutott, hogy tavaly ilyesmi időtájt volt a rali. Az sokunkat reményekkel kecsegtetett, da aztán ki kellett ábrándulni. Elég rég ülök már benne sajnos és egyre türelmetlenebb vagyok. Én nem az osztalék miatt vettem. Már olyanra is gondoltam, hogy annak idején valamelyik mostani NERest is megszívatta Bokorovics és ezért tartanak be a Pannynak. Persze ez csupán fantáziálás részemről. Jó lenne, ha idén is megismétlődne a rali és holnap kezdődhetne is! $ok $ikert mindnyájunknak!
A Wabererset nem taksálták feljebb? A Mtelecomot nem taksálták feljebb? Az Autowallist nem taksálták feljebb? Most hol vannak? A Pann Ergyt is feljebb taksálták. Majd akkor örülök, ha a vevők taksálják feljebb, nem pedig az elemzők.
"3,32 milliárd forint, 2023-ra pedig 3,49 milliárd forint"-ra emelkedhet az EBITDA, és ~17%-al emelik a 23 végi célárat... húha...a célár, ha bejön, akkor talán sikerül az akkora várható - elhazudott és elfojtott(?) -inflációval tartani a lépést...(?) persze a jósolt EBITDA-ra ez már messze nem érvényes... (?)☺ érdekes lenne ezeket a számokat pl. euróban (is) vezetni és kimutatni, mert akkor vszeg egy jóval szomorkásabb jövő derenghetne (?) szvsz
Számos részvényt taksálnak többre mégis a béka segge alatt vannak és szerintem ott is maradnak amíg nem rendeződik az amerikai (ukrán) - orosz konfliktus. Szóval amiket irkálnak az abszolút nem befolyásolja a részvények árát.
PANNERGY