Gulyás: "Ez nyílt támadás a rezsicsökkentés ellen"
És hosszasan blabalbla-zik, miközben felolvassa Rákosi vagy Kádár kommunista beszédét. Csúnya piaci árak, de mi központilag beárazzuk, mert majd úgy lesz a jó, igaz a költségvetés 100 milliárdokat kell így erre költsön, stb. A piac meg vár és vár és vár, amíg a rezsicsökkentésrendszer össze nem omlik, mert csak idő kérdése az összeomlás.
Kívülállóként szerintem a volkswagen csoportba tartozó seat-ot, vagy skoda-t előbb fogják leállítani chiphiány, vagy alkatrész hiány miatt, mint az audit (vagy legalábbis egyes típusok gyártását) Én úgy gondolnám, hogy az alacsonyabb haszonkulccsal dolgozó termékekgyártását állítják le előbb. Persze kérdés a darabszám is, de úgy gondolnám, hogy a préium szegmensbe tartozó audi nem az elősők között lesz, főleg úgy, hogy a győri audi gyár pl. a pannergy-nek köszönhetően is kisebb költséggel üzemeltethető.
hat igen, be lehet csatornazni a varosba, de azert az azt is jelenti, hogy a ropogos euro helyett forint jön. Azert inkabb ne alljon le az audi. + be lehet csatornazni a varosba fix aron, ellenben az audis szerzödes - aktualis remenyeink szerint - mozgo arral
Én legalábbis nem gondoltam, hogy ennyi évet kell majd várni (na nem az 1100-ra), hanem - a BUX-ot követő - emelkedésre. Csaknem már minden részvény duplázott, triplázott a Panny meg baromi vérszegénység jeleit mutatta. Ez a múlt heti rali már évekkel ezelőtt is megtörténhetett volna.
Úgy látom nem sokan tippeltek. Sajnos a részvény vásárlás is évek óta hasonló érdektelenséget mutat. Szerintem a fórumon kommunikáló Panny tulajok többsége beragadt reménykedő.
PANNERGY