Akkor sorba: 1. új beruházás. Talányosan fogalmazott a vezetőség hogy nyitva tartják a szemüket bármilyen beruházási lehetőségre de konkrét beruházásról egyenlőre nem tudni ( persze ha te tudsz kérlek oszd meg velünk ). 2. Osztalék. Ha első lesz szerintem ez nem lesz. Ha első nem lesz akkor Talán lesz osztalék. Egyenlőre az SRV-t részesítették előnyben és bár idénre volt tervbe osztalék azt gyorsan le is lőtték a covid miatt és nem tudni hogy akkor most lesz vagy sem jövőre. Pénz mindenesetre volna fizetni vagy folytatni az sRV programot magasabb ársávban. 3. Felvásárlás. Szintén akár lehet is de azért nyoma nincs még ennek. A mai nap tényleg durva volt forgalom szempontból de ettől még nem hiszem hogy felvásárlás benne lenne.
A héten mindenképpen további emelkedésre számitok, messze még az 1200. Ne feledkezzünK meg arrol hogy uj beruházásokat tervez a cég, számitok osztalékra is valamint egy esetleges felvásárlás is benne van.
Ahogy "még ma 830 lesz". . Vagy "Eltűntek a vevők szépen. Pufik kiálltak" 11 órakor. . "860. Eladó mint a tenger. Sokan szabadulnának." 10:40-kor. . Lehet csorgás lesz lehet tovább emelkedés. Meglátjuk. egyenlőre a fenti 3-ból egy se valósult meg.
Na egy gondolatkísérlet. Nem tudom mennyi volt ma az átlag kötés, de majd valaki beírja, de szerintem 860 körül, talán felette, de ne azzal számoljunk. Speka kiszálló az érdekes. Szerintem 2% szeretnének keresni, de nem vagyok speka, talán elég 1. Mindenesetre ebből 870 biztos kijön alsó támasznak nekem.
2011-ből olvadhatnak ki, azóta nem járt itt az árfolyam. Mennyi ilyen őrült lehet, mint én, hogy van még neki 2011-ből? Nekem már csak a pakkom 5%-a. Ha már eddig kitartott, gondolod nem vár még egy darabig?
Szerintem az árjegyzőnek köszönhető, hogy ezen a szinten maradt és nem ment feljebb. Valószínűleg feltöltötte a sorait. Mostanában tuti megcsappant az rv mennyisége. Neki volt elég rv ahhoz, hogy ezen a szinten el tudja adni a sajátját, így mások is erre a szintre álltak be, amivel fel is tudta tölteni a saját készletét. Innen építve ki egy nagyobb bekeráron a bázisát. Kgy felhatalmazás lesz srv-re 950-ig. Az lesz a következő szint, de lassabb emelkedéssel. Sokan fognak kiolvadni is innentől felfelé, amit szintén kalkulálni kell, hogy az emelkedés nem lesz ilyen heves. Bárcsak ne lenne igazam és a napokban újabb szintet lépünk!
Nagyjából ezen a szinten lesz szerintem. 150k húzták fel, és több mint a 2xese fogyott el a felrántott szinten. Aki felhúzta lelépett, de az árfolyam nem zuhant be. Nálam annyi a kérdés hogy mennyi ideig épít bázist a következő ugrás előtt.
PANNERGY