Szerintem jelentősebb hődíj áremelés jön, majd céláremelés és így átmegyünk a 770-en. Ezenkívül szerintem az SRV-t is megemelik legalább 3-4000db-ra októbertől.
Nem nagyon érdemes most rágörcsölni, szerintem novemberig itt pihi lesz ezen a szinten. Legközelebb a SRV emelés lendítheti meg, én azt novemberre vagy decemberre várom.
utobbit nem vitatom, de a "hozzaertök" közönye erthetetlen szamomra...hogy az alapkezelöknel meg emlites szintjen sem jo. Azert van/kene lennie annak az szamoknak, eredmenyeknek amik esetleges regi serelmeket felülirnak. Meg nekik tenyleg eleve objektiven kene hozzaallniuk. Megis teljesen fokuszon kivül.
A másik amit nem értek, hogy itt van érték a cég mögött, van stabil bevétel, hosszútávú szerződés az Audival, stb, van myereség és egyszerűen nem akarjàk venni és szinte nulla a forgalom.Addig az Est, a Set, az OTT1, Enefi megy ilyenekben 3-4X nagyobb a forgalom mint a PE-Ben. Pedig ez egy válság idején is ugyan ezeket a számokat fogja produkálni mint most vagy évről-évre mindig kicsit többet. Egyszerűen érthetetlen ez a parkoló pálya.
Igazából felvásárlási célpont, mivel most már fejőstehén szakaszban van. Termel évi 2,5 mrd EBITDÁ-t, és a kintlévő részvények kapitalizációja 13,5 mrd Ft. 8 év alatt kb. kifizetheti az összes hitelét, és kompletten felvásárolhatja saját magát.
PANNERGY