én várom a Masterplastban h a 710-es eladó végre odaborítsa 704-702-ig legalább :) Dexter jól összefoglalta, még esetleg alapkezelők vehetnék, pl OTP Supra alapja is akár, ha annyira jó szerintük. Pannyt szerintem a média tartja 750 felett, nagyon jó most a sajtómegjelenés, emiatt nem csorgott le a papír 730-ra.
Orbánék szétk.rták a nyugdíjalapokat, amelyek annak idején a legnagyobb részvényportfólioval rendelkeztek. A mai kisbefektetők meg hozzá sem nyúlnak egy papírhoz, ha annak nincs köze valamelyik tolvaj NER lovaghoz. Nagyon eltorzult a magyra tőzsde ezek és más miatt is, ezért van, hogy nem az eredmény számít manapság egy papírnál.
Mert abszolút nincs a köztudatban, nincs színpadon, anélkül pedig a világ legjobb papírját se fogják keresni. Ezért nagyon fontos a folyamatos pozitív sajtómegjelenés. Ebben most úgy látom egy komolyát léptünk.
Nekem az is hihetetlen, hogy Masterplastban is csak akkor van kötés, ha én beleveszek, pedig 13 hónapon belül 78 Ft osztalék várható onnan, ami 11%-os cash-kifizetés.
"Majdnem negyedével több energiát értékesített és az árbevétele harminc százalékkal nőtt. A tavaly gyakorlatilag nullával egyenlő nyeresége az első félévben 600 millió forint lett. A részvényenkénti eredmény is komoly összeg lesz" https://infostart.hu/gazdasag/2019/09/05/kozepmeretu-sikercegek-a-tozsden
PANNERGY