fontos ez, hogy papiron is jol nezzen ki es ne csak egy nagyon melyen erdeklödö/utanajaro kör lassa, hogy jol mennek a dolgok. Rengetegen screenerekkel deritenek fel cegeket es mi eddig mindig radarszint alatt voltunk...lassan ez is valtozik
Nem is az árfolyam lenne a lényeg, hanem hogy végre a kereslet erősödjön, az úgyis húzná az árfolyamot. Az előző napokban is pontosan lehetet tudni hogy brutálisan jó számok lesznek, én magam is szinte minden nap beírtam ide, de mégis elég szerény gyűjtögetés volt. Kiváncsi vagyok, hogy ez most változik e.
Lassan jön a hatósági ár meghatározás is. Jó lenne, ha az infláción felül emelnék a díjat. Akkor majd megint jöhet egy új elemzés. Sok dolga lesz a következő hetekben az elemző srácnak. :)
Szerintem csak félreérthető a szöveg, azt kizártnak tartom, hogy az új kút eddig nem produkált semmit, csak állt. Inkább csak a jogi-engedélyeztetési folyamat lezárása lehetett június 3-án, a fűtési idény adatainak ismeretében. A többlet zöldenergia értékesítés mint cél változatlanul fennáll, régóta. A cég hőértékesítési tervszámai sem változtak (5. oldal), ezek átlagos hőmérsékleti viszonyokra vonatkoznak.
Tegyük fel, hogy jól értettük és eddig a győri 3. kút nem tett hozzá az eredményhez. Ha ez így van, akkor az nagy durranás lesz még, mert akkor győrben jelentősen nőnie kell az értékesített hőmennyiségnek. Mondjuk van hova eladni. Ezek után én nem tartom kizártnak a több, mint 3000Millió Ft-os EBITDA-t.
PANNERGY