Valaki tudja esetleg, hogy a Benji mögött ki van valójában? Van 11,5%-a, a cégkivonatot, a google map-et, stb. megnézve nehezen hihető, hogy ez ténylegesen a tevékenységi körökbe felsoroltakkal foglalkozik.
Bennfentes eladást jelenteni kell, ezért gondolom hogy nem. Hogy hova, kihez kerültek a részvények, az más kérdés. Csak tippelni lehet, vagy valaki végre feláll a közgyűlésen és megkéri a vezetőséget, hogy tegye tisztába a dolgokat. Leginkább azt, hogy ki vehetett részt a VROP programban és köztük milyen arányban oszlott meg a 900e db részvény. Ez egy nyilvános társaság esetében, ahol a jövedelmek is nyilvánosak, minimum elvárható. https://index.hu/gazdasag/2017/08/07/furcsan_epul_a_nemzeti_tokesosztaly/
Ha a Q1 termelési nem lesz mindenkori abszolút rekord, akkor valami árulás van... Akkor 200 vakond beledöglött valószínű a csőbe és eldugult 😂. Viccet felretéve, időjárás szinte végig optimális, kapacitás már megemelt Győrben és Miskolcon is. Hőátvételi árak már magasak (jó ez a termelésben nem látszik, de majd az indukált árbevételben)
Most olvastam végig mindent, szerintem a várnak megfelelően jó lett a beszámoló, kút visszavásárlás is jó hír. Kíváncsi leszek, az OTP módosít-e vmit a céláron (nem mintha számítana a célár). Viszont árfolyam nem fog mozdulni ettől sajnos, oszti hír mozdíthatta volna, vagy egy ambíciózusabb srv program. Még a termelési jelentésben lehet reménykedni, hogy újra felfelé indítja az árfolyamot.
Komolyan nem tudom, mit nem értesz. Az egy lehívási lehetőség, hogy készpénzben kérje az elszámolást részvény helyett, de nem azt választották. Így magától értetődően nem szerepel a személy jellegü költségek között. Én akkor választanám a fizikai lehívást, ha meg akarnám tartani a papírokat, ha csak a pénz kellene, akkor a kp elszámolás lenne a logikus.
Amit bírtak szépen rányomták kisrészvényesre maradékot srv meg felszívta .Nem véletlen év végén jelentették be az srv -t.Tudjátok itt a jó példa jó hirre adjál rosszra vegyél. Véleményem szerint áprilisig eladnak mindent Ha ki nem találnak vmit következő srv program már kicsit jobb lessz
Semmi nem lessz ,hihetetlen hozzáállás.Ha úgy lenne ahogy írtad akkor 1 személy jellegű ráforditás sorába ott kéne lenni de ott nincsen.2 A Társaság a 2016-2019-es időszakra szóló részvényopciós programja keretében a tárgyidőszakban 741.001 darab sajátrészvényt értékesített. Tehát azért volt srv h eladják a pakkjukat, talán már eladták mindent és igy a következő srv programnak már lessz felhajtóereje. Mutyiztak szokás szerint.
Abban egyetértünk, hogy a program úgy van kitalálva, hogy elsősorban a tulajdoni hányadot növelő módon, tehát részvényben vegyék igénybe, ami azért pozitív. Abban viszont nem, hogy a bemásolt elszámolásos verzió szabadon választható opció lenne. Az csak másodsorban vehető igénybe, akkor, ha a résztvevő nem vezető, nincs munkaviszonya vagy ha nincs elég saját részvény. Alapesetben, mondjuk BB-nál csak a tényleges részvényhívás működhetett. A teljes (c) pontot egyben lehet csak értelmezni, de így sem teljesen egyértelmű a szándék.
PANNERGY