A legvalószínűbb, hogy felfüggesztik az srv-t, de bízok benne, hogy inkább csak csökkentik napi 4-5000db-ra. Ez is támaszt jelenthetne az árolyamnak. Én 600Ft alá már nem várom még srv nélkül sem.
Én rosszabbra számítottam, a részemről várthoz képest a jelentés még jó is lett. Persze 2019-re jobbat várok. Az előterjesztés alapján nem várható, hogy osztalék meg lesz szavazva. Ami a legnagyobb kérdés, hogy a sajátrészvény vásárlás hogy fog alakulni májustól. Lehet, hogy többen attól félnek (és ezért adják a közgyűlés előtt), hogy ha megint kihagynak fél évet és csak decembertől kezdik vásárolni, az árfolyam beesik megint 650 alá, és akár tovább csorog lefele. Viszont ha úgy döntenek, hogy végülis maradt pénz tavalyról, osztalék sem lesz, ezért nem kell abbahagyni, akár ez a napi 8000 db-os vételekkel el lehet lenni egész évben, azért ez adhatna egy löketet az árfolyamnak. Bár én nem számítottam rá, hogy ilyen saját részvény vételekkel 700 alá eshet az árfolyam (azt gondoltam 800 felett maradunk), de ebben bízok. Azonban ha megint felfüggesztik április végétől az srv vételeket, az tényleg nem sok jóval kecsegtet, akkor majd lehet 500-600 között betárazni.
PANNERGY