Saját részvény tranzakció A PannErgy Nyrt. tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy - a 2018. április 27-i Közgyűlés 7/2018. számú közgyűlési határozatával összhangban – 2019. március 27-én a BudapestiÉrtéktőzsdén 6 000 darab PannErgy Nyrt. törzsrészvényt vásárolt 701,3 forint/darab átlagáron, továbbá 2019. március 28-án a Budapesti Értéktőzsdén 8 000 darab PannErgy Nyrt. törzsrészvényt vásárolt 700,7 forint/darab átlagáron a Concorde Értékpapír Zrt., mint befektetési szolgáltató igénybevételével.Így a Társaság saját tulajdonában lévő PannErgy törzsrészvények állománya 3 011 828darabra változott. A tranzakciókat követően a saját részvény állomány mindösszesen 14,30%.
16.000 Ft-ot adományozott a Pannergynek, köszönjük :) érdekes lesz, hogy oldalaz itt az árfolyam, vagy megindul végre, az a tegnapi 708 túl nagy lépés volt neki úgy látszik.
Én csak sokadszor szólok, 40k forgalom kell, hogy értelmezhessük az irányt. Legutóbb, mikor szóltam meglett, lefelé, bár marhára nem szerettem.. Most újra szólok. Nyilván én fel körben vagyok érdekelt, de 40 k dönt merre.
Ebben is állítottak idén az algoritmusán, tavaly rögtön reagált minden rezdülésre, most lett egy 15-20 perces reakció ideje, ennyivel lassabban követi a könyv változásait.
Srv vásárlás előtt kiáll úgyis az árjegyző, ha minden a szokásos forgatókönyv szerint zajlik, és megint zöld zárónk lesz szerintem. Egyébként nagyon sokat dobáltak rá, azért akar ennyire eladni, egyensúlyban kell lennie hosszú távon, ezért írtam tegnap is h "fal", nehezen mozdul, de Tiborcnak is igaza lett, azért mozgatható.
Árjegyző gondoskodik h ne emelkedjünk így folytatjuk hamar tesztelhetjük a 670 -es támaszt Érdekes csak pannynál van ott a legjobb eladóin a 7000 db -jával. Rába 2800 Zvack 180 Masterplast 6000 Alteo 4800 , ezeknél véletlenül sincs a legjobb eladón.
érdekes a könyv, nagy rés közepén árválkodik az árjegyző 704-en 7000-db-bal, következő eladó 714. igaz vevők is arrébb, de azért fura h ennyire előre áll.
PANNERGY