Hubertus jelenti: Miskolc Tapolcán tényleg régóta van hévíz. Mi több Tapolca még mindig Miskolchoz tartozik, tekintettel hogy a szocis városvezetés leadta a szocis önkormányzati miniszternek a drótot így stílusosan szólva "megfúrták" a tapolcai polgárokat, annak ellenére, hogy még sikeres többségi szavazás is történt a leválásról. Egyszer - egyszer kibiciklizek, múltkor láttam hogy az olasz kutak környékén méricskéltek vmit... de fogalmam sincs hogy mit. A barlangfürdő ugyebár hova lenne fúrva, ha nem egy hegybe, no most én a másik oldalán downhilleztem, sztem vhol ott akarnak majd gépészkedni, de hogy őszintén megmondjam míg nem mondanak semmit, hogy hol lesz addig én se sokat tudok mondani.
Törölt felhasználó2009. 08. 05. 16:39
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2009. 08. 05. 16:38
na ez a mai zárás viszont nagy mutyi volt :(
most már kezd nekem telni a cipőm.
Egyrészt Miskolcon van víz másrészt az okos aki írta nem tudja, hogy lőrincen is megvan már a viz 1700 méteren vannak és a fej eltört, de az eredményeket meg már elemzésre kiküldték.
"Pannergy: Elindult a legkisebb királyfi, hamuba sült pogácsával a tarisznyájában, hogy megkeresse öreg király édesapjának az ÉLET VIZÉT. Megtalálja? Ez a mese elég hosszú, de a gyermeki lélek sok mindent elhisz, és szomjazza az ismeretlent. Én kisebb pakkal belevennék, és André Kosztolányis módszerrel elraknám az íróasztal fiókjába. A mese pozitív végkifejlettel kecsegtet. Csak ne aludjunk el rajta." ( link )
Egyébként Miskolc-Tapolcán régóta van hévíz, de a helybéliek (Hubertus) erről biztosan jobb infókkal rendelkeznek. Tapolca még Miskolchoz tartozik egyáltalán?
Ez a papír kezd már a vicc kategóriába tartozni!
Ha tudtam volna, hogy ez a társaság, egy spekikből álló , nyerészkedő, befektetőket lesz.ró társaság, sosem fektetem ebbe a pénzemet.
Tisztára olyan mint a kormány!
Meneküljünk ebből a papírból!Az ilyen emberek, cégek ne a mi pénzünkön gazdagodjanak!
ex, kövezzél meg ha eddig nem azt próbáltam kifejteni, hogyha felhívod a PE-t akkor kompetens embert kapcsolnak hozzád és nem küldenek el a sunyiba (lásd otp).
Ha nem csal az emlékezetem, az összes részvény névértékének összege a részvénytársaság alaptőkéje. Minekután mint befekető én is tulajdonossá válok az adott cégcsoportban az adott rv vételével ami magával vonja azt is, hogy amikor kedvem szottyan bármikor felhívhatom a kapcsolattartót akinek kutya kötelessége tájékoztatni a cégcsoport adott helyzetéről, természetesen olyan mértékben, mely nem juttat előnybe más befektetőkkel szemben. Nem hinném hogy ebben kivetnivalót találna bárki is. Természetesen nem mondhatom azt, hogy az OTP-nél vagy a MOL-nál elvárható lenne az, hogyha van 1 részvényed akkor már rögtön patáliát csaphatsz, meg a befektetési kapcsolattartónak is naponta litániát kellene zengenie arról mi történik a vállalatoknál, de személy szerint kifejezetten örülök annak, ha időnként (kb. másfél havonta) felhívom őket akkor készséggel válaszolnak kérdéseimre.
PANNERGY