Itt mindenki ajánlani probálja, de az eredményekre sajnos várni kell, hosszabb ideig csak az előkészítésekről vannak hírek, elkezdődtek a tárgyalások is több befektetővel, de ezek eredményei csak őszre várhatók
Törölt felhasználó2009. 08. 06. 15:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
Akkor kezeket az asztal alá. :(
Törölt felhasználó2009. 08. 06. 15:21
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2009. 08. 06. 15:18
Előzmény:
törölt hozzászólás
Akkor szerinted vételre alkalmas a helyzet?
Törölt felhasználó2009. 08. 06. 15:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az érzés is hasonló volt - megfizethetetlen... :D
A forgalmat látva lehet, hogy közelebb a (+) fordulat, mint azt vártam? Most hiányzik igazán a tapasztalat + bátorság. További 7-800 db vételt tervezek, de jó volna tudni, meddig tarthat ez a műbalhé, jó volna eltalálni az alját. :P
Ezúttal VG ajánlás: link
Ajánlásokkal lassan tele a padlás, Erzsike árfolyamán ez egyelőre nem látszik :(
Törölt felhasználó2009. 08. 06. 15:04
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2009. 08. 06. 14:59
Tegnap megkerestem a kutat Szentlőrincen. Nem volt egyszerű. A Pécsre vezető főútról is látni, ahogy elhagyja az ember Szentlőrincet, de ha a város dél-keleti részén kivezető úton megyünk, közvetlen mellette visz el. Igaz ott is csak az Aquaplus kis táblája mutatja a helyet, mert a fáktól semmit nem látni.
Ami meglepett, hogy fúrnak mint a barom. A belépést tiltó tábla + időhiány miatt nem mentem közelebb, mentem tovább. Egyébként jó helyen van, a távfűtő vezetékek közelében kerestem és meg is lett. Szóval ha lesz melegvíz, a csatlakoztatás tényleg nem tűnik vészesnek. Kénszag és sár is volt bőven - az meg termálvizek esetén nem rossz jel.
Hanem mi van az árfolyammal? Elindították a hintát? Ebből bevásárlás lesz... :)
PANNERGY