Sok beragadt kisbüfi. Köztük én is. :) Más részvények sokkal vonzóbbak most. Csökkentem a pannergy pakkomat mert félek tőle, de azért titkon még reménykedem. :) Azért ez a nagy csend már erősen aggasztó...
Részletes tájékoztatásnak én még szeptemberben is örülnék, de ahhoz vagy a kutat kellene befejezni, vagy a hitelt megszerezni. Nem kételkedem egyikben sem, de ennek időpontját most is őszre teszem.
Tegnap nézte valaki a Hard Talk-ot? Ha sikerül, lesz újabb klíma-egyezmény, amibe az amikat is beszorítják. Jó esély mutatkozik a korábbinál komolyabb és betarthatóbb intézkedésekre, ami megnyithatja a pénzcsapokat a geotermia területén is. Csak nehogy ezekre a hírekre spekizzünk még tíz év múlva is... :D
Ígéretemhez híven lekopok néhány napra. Ja, a nyaralás helyszínén már évtizedek óta folyik a meleg víz, talán lenyugtat kicsit... :D
Legyetek jók, mint az árfolyam!
Itt vagyunk már augusztusban és háron hónapja semmi információ nincsen a furásokkal kapcsolatban.Remélem, hogy ebben a hónapban megtisztelnek bennünket egy részletes tájékoztatóval.
Köztudott hogy Bokor és Lazarovits egy hegedűt húznak. A cégbírósági adatok szerint a Lazarus mögött három nagytulajdonos áll: az Abberley Investment Ltd. -egy külföldi tulajdonú, Seychelles-szigeteki bejegyzésű off-shore cég -, valamint a magyar kézben lévő Soltút Kft. és Prevenció Bt. Tovább sajnos nekem se volt kedvem utánanézni, azt viszont tudom hogy ha Bokor lakcímére van bejelentve (Árvíz u. 2 as far as i know) akkor... no mind1.
A Genesis alias Novotrade pedig hogy is fogalmazzak... nem váltottak volna ilyen radikálisan, ha megérte volna a novotrade-del foglalkozni. Másrészről amióta ez a napelemgyártásos sztori bejött a képbe, nem látok semmi érdemleges és kézzel fogható beruházást a genesis részéről, ráadásul a vékonyfilmes technológiával már egy váci gyár foglalkozott, érdekes hogy pont pár hónapja csődölt be, akkor megéri ezzel foglalkozni? De nem sorolom inkább tovább, mert csak az agyvizem fog felforrni attól a papírtól... A PE viszont a céljai eléréséért tesz is valamit, és hogy őszintén fogalmazzak jobban meg vagyok elégedve a kommunikációjukkal mint bármely más nyrt-éval. Pl.: az OTP nyilatkozott arról egyszer is hogy mit tesz a 140%os hitel/betét arány csökkentésére? vagy arról hogy miért hadják ott sorra a vállalkozók és mit tesz ennek megállítására?
Ha bármi kérdésed / kérdésetek van hívjátok nyugodtan Gyimóthyt, ő minden elmond, nekem is voltak kérdéseim amik megizzasztották, de válaszolt.
Pár tény, az állításaiddal és célzásaiddal szemben:
Lazarovits Márk 2007-től van a Synergonnál.
A Lazarus Vagyonkezelő Zrt. 2004-ben alapították. A cég székhelye Bokorovits lakásán van/volt bejegyezve Miskolcon, semmi köze Lazarovits Márkhoz...
A Genesis vállalatvezetésben nem voltak jogász végzettségűek. Az IT-be került be legutóbbi közgyűlésen (2009) 2 ügyvéd.
1983 óta működik a cég, nem mondanám hogy semmit sem tudott felmutatni egy gazos telken kívül.
De visszatérve a Pannergyre, a tervekhez képest egyelőre semmi részeredményt nem közölt a cég a geotermikus projektjével kapcsolatban tovbbra sem. Hónapok mennek el anélkül, hogy tudnánk mi történik....
lassan át lehet keresztelni ezt a papírt pf fórum-ra. Más nem kereskedik vele, csak aki ide ír. A papír szinte minden mozzanata mögött egy fórum tag áll és ezt minden alkalommal le is írja ide.
esik de forgalommal...sztem a spekik döngölik,olcsóbban akarnak vásárolni.
zárás előtt aztán megritkulnak az eladók,
mert azt valójában nem szeretnék,h vki megvegye
csak leszorítani a kínálattal a vételi oldalt.
vagy félre vágom?
PANNERGY