1000 és 2000 között, nem vitték túlzásba a becslést! :-)
Mondjuk ennek a számtani közepe 1500. Ha súlyozott átlagot próbálnánk kockázat szerint számolni, akkor ki miben mennyi kockázatot lát? Ebben kérnénk véleményeket!
Persze nem írok be árat piaci áras megbízásnál, lehetőség nincs rá.
Amit Te írtál, nálam az limitáras megbízásnál van, ott viszont megveszi a kívánt 500db ot, ha épp nincs 1040 en, akkor ahogy írtad könyv további tételeiből.
Remélem ír majd egy másik KBC s kolléga és megerősít. Csak nem vagyok ekkora láma.
piacin nem írsz be árat, csak darabot,...a példánál maradva 127-et megveszel 1040-en a maradék 373 darabot pedig a könyv eladási oldalán lévő további tételekből (pl. 100 db 1041-en, 200 1042-n, 173 1043-on)
Limitárasnál meg ahogy mondod részteljesülés, de azért mert megadod az 1040-es kívánt árat, és ott nincs több csak 127, ezért részteljesülés.
Nem ismerem a KBC-t, de meglepne, ha másként lenne
Az addig rendben van, hogy megadod a darabszámot, de ahogy írtam, KBC nél részteljesülés van. pl, ha 500db ot akarnék venni és 1040 es árfolyamon épp csak 127 db van, akkor azt megveszi, és az megbízás részteljesült.
Eladásnál ugyanez.
reggel irkáltunk a technikai elemzésről meg chartokról. meg lehet nézni Egon tegnap esti elemzéseit a Richterről... és aztán a mai árfolyammal összehasonlítani...
ha jön a hír, a technikai elemzés sokszor mehet a kukába...
Törölt felhasználó2010. 10. 07. 14:34
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kösz ,hogy beraktad ,a Tözsdefórumot ma valahogy kihagytam .
PANNERGY