Nem az a vaj, hogy bedobnak mini pakkokat, hanem azt, hogy senki nem veszi meg már, ez által minden kis leöntés 1-2%-t jelent lefelé, és ez heteken át elég rosszul mutat.
Te úgy beszélsz, mintha olyan jelentéktelen lenne ez a folyamatos lecsorgás! Hidd el, akik nagy pénzzel vagyunk benne, nem mindegy, hogy mi van, lesz vele!
Csak azt mondd meg, hogy mikor emelkedett utoljára ez a papir, hetek óta csak lefelé megy.Sajnos vettem 10k-t és már merszem sincs kidobni, pedig jóval alacsonyabb áron is megvehettem volna.
dehogynem. csak az a baj, hogy itt a PE-ben most swingre is ... fogalmazzunk úgy h alkalmatlan. április-májusban megütötte a 950-et, azóta csorog lefelé. ez egy swingtradernek fogalmazzunk úgy hogy enyhe minuszos befektetés lenne.
^^ . Én azt vallom hogy hosszú és középtávon értelmetlen, sőt egyenesen káros az árfolyamokat szakadatlanul követni, kiszámítani, mekkora nyereség vagy mekkora a veszteség. Ha egy befektetés helyességértől meg vagyunk győződve, akkor makacsnak, szívósnak és türelmesnek kell lennünk. Sajnos sokakra ez itt nem jellemző.
Nem a mennyiség a kérdés. Egyszerűen csak furcsa, hogy egy hosszútávú befektetői szemléletet megkövetelő rv-nél egyesek egyetlen pillanat alatt day trader-ek lesznek.
Egy kollégám egyébként szintén a "k"-kal dobálózott a melóban. Aztán kiderült, hogy csak két nullát értett alatta...
Erzsike türelemre tanít bennünket. Remélem, hogy nem hibáztak azok a fránya houstoni számítógépek. Én most szabira el, jó kereskedést, meg végre forróvizet :)))
egyébként unaloműzés gyanánt utánanéztem a Pannunionnak. A PE ha csak műanyagot gyártana továbbra is akkor lenne 300 huf lenne(tehát a pannunion fair értéke). Továbbá 95% PE 3% SZ.B. 2% közkéz és abból most kezdenek el a vezetőségi tagok csipegetni... névértéken... gondolkozom hogy 30k-t megér-e pár száz db rv. aztán majd 5 év múlva tán' ránézek.
Várhatóan igen, de lehet nem csak a következő, hanem a még utána is jó néhány... Majd kiderül, most úgyis indul a nyaralás, mondjuk jó lenne egy szép árfolyamra visszajönni...
Látom ma sem forgalommal csordogált - ennek is lehet örülni. Mivel más rv is szenved, most kevésbé zavaró a többi menetelése. Persze csak short-szellem nélkül.
PANNERGY