A mozgolódás alapja bármi lehet, nem kell hozzá sok, csak megfelelő - akár negatív - hangulat.
Azt a forgalmat pedig, amit eddigi Pannergy-s pályafutásom során láttam, szinte mind cégen belüli ügylet volt.
Azt pedig ne feledjük, hogy amit valaki megvesz, azt valaki el is adja - annak is meglehet az oka. Nem árt ezt így nézni azoknak, akik azonnali és látványos megugrásban hisznek...
Szomorú, de még pozitív bejelentés mellett is szükség lesz a maihoz hasonló cikkekre, mert a magyar barom csak akkor ugrik neki bárminek, ha azt nyugaton is megteszik. El lehet felejteni a magyar virtust, mert ahogy másban nem tesszük, úgy ebben sem fogunk utat törni.
A sikerre ezzel együtt jó az esély, ha grafikon alapján elemezném, talán meg sem veszem. Ki kell ülni, nincs mese. Addig lehet ez még 750 is, sokat nem változtat...
A tőzsde nem bankbetét ahol garantált 8% éves a hozam, én legalábbis többet várok tőle, vagyis a cégtől!
Ne akard már nekem megetetni, hogy a cég őszig vár a fúrási eredmény kiadásával, mert nyár van!!! Meg igazán szerintem meg sem tehetik, mert az hír visszatartása lenne. Azt gondolom az önkormányzat is várja az eredményt, és ha ők megkapják, a BET-re is fel kell tenni.
Nyár, apám! Itt nem az számít milyen az évszak van, pláne most.
Hír bármely nap jöhet, és akkor rally!
Ha megfigyeljük, a mai is egy jel volt: egy kis mozgolódásra egyből ráindultak. A hír előtti napokon nagyobb forgalom szokott mutatkozni.
Talán most indul valami ilyesmi.
leönti/nem önti én még ennél durvább kirázásokat
várok egy komoly emelkedés előtt.
850-en alszik már régen,pláne ha kiátlagoljuk a 815-875 közötti ármozgásokat.
lehet persze álmodni most 1k2 sőt 1k6-os
árról,de az esély arra,h ezt innen csak felfelé emelkedve éri el elég szerény.
PANNERGY