Biztos megfontolt, jó döntés volt odaadni annyiért! :D
Minden emelkedik, csak ezt a szutykot borítják, minden nap röhej, még a gagyi papirok is jobban szerepelnek!
Kicsit olvass vissza.
Megkezdett projektre nem kapnak támogatást. Sajnos amíg a támogatást meg nem kapják, addig állni is fognak a fúrók.
Egyébként meg nyugi mindenkinek. Hihetetlen mennyit tudtok parázni.
Nyár van, menjetek nyaralni. Naponta egyszer megnézitek volt-e hír azt kész.
Nem OTP ez, hogy minden percben ezt sasoljátok.
Nekem is van bőven, de halál nyugodtan mentem nyaralni és most se lesem minden pillanatban.
Relax.
Azt hittem, hogy e-mailezel Szentlőrinccel meg az Aquaplus-szal, hogy Te írhasd be elsőként, ha megvan a forróvíz. Mekkora pofáraesés lenne nekünk többieknek, hogy nem hinnénk el :)
Itt az a baj, hogy van két vadi új fúrógép és a telepükön rohad, ahelyett, hogy dolgoznának vele, csak akkor mi a sz..vették?
Törölt felhasználó2009. 07. 08. 15:12
Sziasztok!
Nem sűrűn hallatom a hangom és nem is vagyok nagy hozzáértő, de most leírom a saját véleményem. Mondom még egyszer ez csak a saját véleményem!
Én még egy kisebb visszaesésre számítok a papírunkat illetően. Nem nagyra, de várom 800-on vétellel. Mindezt úgy, hogy a jelenlegi árfolyamnál jóval magasabbról van a pakkom. Én hosszútávban látom a pannergy-ben a lehetőséget, ezért nyugodt vagyok. Igaz vártam a nagy kitörést, ami végül is ha jól meggondoljuk részben meg is volt. Nem tartok elképzelhetetlennek még az idén egy 1,2K-s árfolyamot, de az is benne van a pakliban, hogy ez nem teljesül. Egyet azonban szinte biztosra veszek: ez nem két nap múlva lesz. Látom sokaknak meghatározza a tudatát a nyitott pozíciója, ezért a nagy lelkesedés. :-)) Én épp ezért szüneteltettem egy kicsit a tőzsdézésem, mert engem is elragadott a hév.
Egyszóval ne keseredjetek el, ha holnapután tudunk venni mondjuk 790-ért papírt, csak legyen türelmetek és időtök kiülni a sztorit. Akkor jól fogjuk zárni a pozíciónkat.
Ki az a bunkó aki lenyomja itt az árat??? Már 815! Nagyon remélem, hogy 950-ért vette a csávókám!
Csak ilyenkor azt tudnám mi köze van ennek az OTP szarakodáshoz?
A Genesisből meg még bármi lehet, de ez nem az a topic! Emlékeztek?
PANNERGY