Az jó, hogy Szentlőrincen maradt Győrvári, Gödöllőn meg Gémesi a polgármester. Miskolcon Kriza kicsit kötözködött Bokorral ( link ), de reméljük, hogy ez csak a választási kampány miatt volt, és elfogadja a Pannergy válaszát ( link ).
de jol jott nekem a 980-as hitelvasarlas :) most jol kivasarlom magam belolle :) azt meghagyom a reszvenyeket...kis pihik belefernek, 2 naponta sikitva emelkedik min.30 HUF-t, igy is tarva a napi 15HUF emelkedest
hát nem úgy tűnt, hogy visszamászik onnan ilyen stabilan... és nem úgy tűnt, hogy délelőtt az lesz az alja... szóval azért nem.... de hát usa is elkezdett egy esést, amit nem fejezett még be, erre a nagy bizakodás még....
nem vettél? hát én nem is értelek!
Tán nem szereted a pénzt!:-)
(ja amúgy ilyen szarokba én sem megyek soha, bár néha elgondolkozom a hosszabbtávú rendszeres phyl dt-n, jól lehetne keresni vele, de lebeszélem magam)
ja.. 90 körül sem táraztam be kegből.. full tőkével.. pedig az egy ócska wc papír, de pár nap alatt 3x hasznot hozott volna, lehet nem is kellene itt forintozni a pannikával... :) utólag persze mondható, "miért nem vettél 90-ért?!...." csak hátradölve nézhetném az eseményeket...
PANNERGY