Még az is lehet, hogy a részényt valóban úgy felhúzzák, hogy jobb lesz, de korábban valaki megjegyezte, hogy kezd szektásodni a topik. Nekem is az az érzésem, hogy hívők vannak sokan, de alátámasztani a merész számokat már nem nagyon tudja senki. Nekem éves 30-40%-ért is jó egy részvény.
sokan beírnak olyan hülyeségeket, hogy a fúrócéget részvénnyel fizették ki mert nincs cash.
ha elvégeznek egy munkát és nem tudják kifizetni és részvénnyel. akarnak fizetni akkor azt mondom, hogy nem 1025 hanem mondjuk 900-on számolom a részvény darabját. és akkor mehet a biznisz.
szerintem.
Szerintem is. Nem kell megsértődni, ha valaki indokokat is vár a vágyak mögött! Sokan azért szállnak be, mert tényleg elhiszik, hogy 3-szorozhatnak 1 éven belül. Lehet, hogy igaz lesz, de most kaszinózunk, vagy befektetünk?
Oké, van egy folyamatban lévő 1,3 milliárdos projektünk, ami jövőre esetleg pénzt is hoz már, tehát a 850-es árhoz már megtaláltuk az indokot. Ha beindulnak a kisebbek is, akkor talán az 1000-re is, de ismerve a nehézségeket, komolyan reális cél a 3-szorozás?
Egy elemző nem így szokott viselkedni. Ha célárat ad meg, akkor vannak mögötte számok is. Én is felfelé várom a Pannergy-t egy éven belül, mert szerintem is nagy jövöje van ennek a technológiának, de szeretnék a realitások talaján maradni. Sokan az RFV-t vizionálják maguk előtt, de látni kellene a különbségeket is!
én jó dolognak tartom, az ilyen vitákat a funda körül, szerintem ez előre visz.
Hol olvastad, hogy kilenc-tíz "kisebb" projekt kell 2 milliárdhoz (EBITDA). A miskolci projekt, villamosenergiával együtt évi 1,3 millliárd, és bár tudom, hogy ez nagyobb projekt, némileg tompítja a kérdésed súlyát.
PANNERGY