Ez egy reális elvárás jelen pillanatban. Majd ha tavaszra lesz hirtelen 2-3 müködésközeli új fűtőmű vagy erőmű, akkor lehet számolni, hogy 2000-et is felülmúlja, de ha jól tudom, pillanatnyilag egyet vártok, hogy elindul és egynek van igéretes kezdeti fázisa.
Az ilyenek érdekelnek engem is, mert ezekre lehet vásárolni, de a többiből előbb-utóbb csak baj lesz (pl. KEG). Szóval oké, hogy 3000 lesz egy év múlva, de lássak mögötte bevétel, profit számokat is legalább, hogy igen, 2011-re várunk 200 millió nettó profitot (fogalmam sincs, mennyi most, illetve mennyit jelentene ez az adott részvényszámmal) és ez ilyen P/E számmal és részvénydarabszámmal ilyen célárat hoz ki.
ma nem lett 1080 de ha meg nézed a dax-ot és usát akkor elég jól teljesített.
tudod _dlph-val a halála utáni gusztustalan viselkedésed óta te egy senki vagy számomra.
Isten nyugasztalja ŐT!
Az állandó pesszimizmus is lehangoló .
Most indul / ha indul az új profil / a mostani árf. szinte csak jelkép . Ha indul és indulnak az új projektek a cég felértékelődik és a 3.000.- Ft.még csak köszönő viszonyban sem lesz vele .Majd a piac beárazza . Az RFV -ben sem hitt senki ekkora emelkedési potenciát .
Most vennék a csúcson az akkori hitetlenkedők .
Hallgatnád a gazdasági rádiót ahol már a hétre 1.150-fölé várják a bejelentések elött is .
Kiszálltam belőle, igen. Hogy beszállok-e és hol, az még kérdéses. Károgás, hogy vitatkozok, kérdezek? Semmit nem támasztotok alá számokkal, csak a vak 3000-res célárak mennek 1 éven belül, valaki még 30 ezres árat is lát 10 éven belül, de ha rákérdezek, hogy utánaszámolt -e, akkor már nincs válasz. Én az állandó "FEEEEEEEEEEEEEEEEL"-ezést tartom unalmasnak.
Majd ha látszik valami abból a munkából, ami a háttérben folyik, akkor lehet komolyabb emelkedés is, de az RFV-t még ne akarjátok lehagyni igéretekkel, ameddig egy projekt elindítása eddig tart!
PANNERGY