Én emlékszem, akkor jött a hír, hogy Szijjártó vitt magával Kolumbiába x céget, hogy bemutassák a cuccaikat és valami columbiai céggel vagy a hadsereggel, erre már nem emlékszem valami együttműködést írták alá....
Páran meglátták benne a lehetőséget. Na,nem a szakamit,hanem azt,hogy kicsi pénzzel és nagy dumával fel lehet rángatni. Azóta az itt keresett pénzt vízzé tették! :D :D :D Pár speka összeállt és beszopatták a bét-et,meg a többi kicsit, meg magát a céget is,mert szerintem ők is csak kamilláztak,hogy WTF folyik itt!? :D Nem volt annak szinte semmi alapja,hogy 320ig ment 1 hónap alatt 50-ről. Mondjuk kb 100 lett volna talán akkor a reális,mert akkor azért már alkottak a cégben eladható értéket is.
Sztem az Májer csak örülne, ha valaki be akarna szállni, ezért lesittetltetni magát tök felesleges lenne. Mellesleg nem ez az első húzása a cégnek, úh ne gondoljuk, hogy mindig épp meg akarta valaki venni, azért viselkedett a vezetés nettó bénaként. Aki 2019-ben ott volt szeptemberben a prezentáción, azt nem lepi meg, ami történik. Májer hozza azt a formát.
Rugalmasan kezeljük a mindennapi élet nem csak a munka oldaláról elénk görgetett akadályait, pl.: gázszerelő, posta, KTH… Lehet ez volt a baj a számviteli szabályoknal. :-)
OTTone