Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
USA nagyon megy, nagyon akar menni ,de benne van egy nagyobb zakó! Nagyon komoly gondok vannak ott, hatalmas hiányokkal működnek. Ma olvastam a cnbc-n. - ezt írják az Otp részvényes topikban ....
2. vh. előtt ugyanilyen hurráoptimizmus volt mint most, aztán jött a világégés. Most is hasonló a helyzet. Iszlám és a Nyugat, illetve iszlám és Izrael között lesz a 3. vh valószínűleg. egyesek ezt már előre megmondták.
ugyanakkor az orosz-ukrán háború előtti árfolyamot nem sikerült még elérni - nem is fogjuk, óriási fej-váll megteszi a hatását ... egyébként gratula az eredményhez, nem vitatom, biztosan lesz 25000, de előbb lesz 11500 szerintem.
Hasít az OTP, de mi lesz a részvényárfolyammal? Igen szép harmadik negyedéves eredményről számolt be az OTP múlt héten, egyúttal az év első 9 hónapjának eredménye is szemrevaló, még az sem zárható ki, hogy idén 1000 milliárd forintos nyereséget produkál a bank.A részvényárfolyam az év eleji 10 ezer forintról 14 ezerre emelkedett, ami akárhogy is nézzük, 40 százalék, ugyanakkor az orosz-ukrán háború előtti árfolyamot nem sikerült még elérni.A másik értékcsökkentő tényezőA háborús diszkont így nehezen kerül ki az árból, bár már legalább nem olyan nagy, mint kezdetben volt. Létezik azonban még egy tényező, ami nem sokkal a háború kezdete után egy második csapást jelentett az OPT-papír árfolyamának: ez az extraprofitadónak nevezett állami elvonás, amit ugyan két évre terveztek, de jövőre is fennmarad, még ha megfelezve is, és állampapírvásárlási feltételekkel kiegészítve.A befektetők egy része bízott az eredeti ígéretben, aztán végül a felezést is elfogadták, az ár szeptemberben fel is szaladt 14 750 forint fölé, azonban amikor csak ötlet szintjén újra felvetődött az adó emelése, hirtelen 2000 forinttal csökkent az ár. https://www.economx.hu/magyar-vallalatok/otp-extraprofitado-bankado-haboru-eredmeny.780360.html?fbclid=IwAR0KBdtgQdF_xI2-aVLjdS3OS_w_rS0sgLhsYAq6cqDYVxmcH-GJOFtC4YE
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!