Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Ezzel az OTP kitörési képét egy fikarcnyit sem javul. Nem bírja a magyar tőke tovább húzni ezekről a szintekről. A MOL és a Richter majd emelkedik a töredéke tőkéből, ha az OTP majd esik. Ez van, ha kiszárad a piac.
Ha az 1,4%-os emelkedés szted kimerülés, akkor hogyan vélekedsz a MOL 0,4%-os eséséről? A kettő közül sztem nem az OTP zárt napi minimumon. Elvileg jót jelentett mind2 cég, mégis csak az egyik zakózott, a másik emelkedni tudott.
Már a nap végén megmutatta, hogy kimerült. A forgalom és az árfolyam is visszaesett délután. Napi maxon kellett volna zárnia töretlen vagy fokozódó forgalommal, ha valódi lett volna az észak irányú kitörés. De elmaradt a külföld ráerősítése.
Két dolgot nem értek: miért is vártál eddig ezzel az elemzéseddel és mikor is írtad, hogy ha lenne OTP részvényed, biztos eladnád... a válasz a hozzászólásaid között megtalálod...
Hát igen. A BUX ma nagyon megközelitette az idei ATHját (erről beszéltem). De a MOL miatt egyelőre!!! lefordult onnan. Balin meg itt trolljodik a másikkal folyamatosan. Megjegyzem PJ and MOL ah..
Inkabb ugy mondanam, hogy ahhoz kepest hogy OTP milyen jo profit eredmenyt mutatott ma, es a Q1+Q2+Q3 profit egyutt majdnem 800Mrd, nos, nagyon nyeszlett kis felpattanas volt ma. Satnya, es meglepoen kicsi, plane ahhoz kepest micsoda hatalmas optimizmust latni a tobbi OTP topikban. Nem nagyon volt uj vevo, mar a piac ezt a mai napot nagyreszt bediszkontalta eddig. Nincs meglepi. . A kerdes, mi az a nyitasi gap, vajon melyik tipusu lesz? Nos, a charton van egy tippem. . Mi a lenyeg? Ma kitort az emelkedo ekbol, szoval throw-over volt, de zarasra visszaesett az ek-be ujra. Viszont kozben megszurta a fibo62=14.000 szintet, szoval elerte a fel-korrekcio merete az idealis korrekcios szintet. Itt szokott lenni wave(ii) fel-korrekciok vege, ezt tanitja a TA. Meglatjuk. . Igen, a 33 nap emelkedes visszavitte az OTP arat a megelozo 6 nap zuhanasnak 0.62 szintjere. Ez bull market? Ne mar ! szerintem nem az, tovabbra sem az. En nem orulnek most, ha pozicioban lennek. A lendulet nos, gyengecske, az erzelmi csucs hatalmas. Es a jovo heten mindketto hamar elfogyhat. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20231110v03xtmu5y.jpeg .
Megteszed, h ma este is beteszed majd nekünk összesítve, h mi lett a mai 4 fogásos amcsi menü? Persze csak, ha nem szedsz one way tablettát. (Csak, h téged idézzelek.) Előre is köszönöm ;)
Szerintem a tavaly 7800-ról indult emelkedésbe, már bőven beárazódott az idei egész éves eredmény. A jövő pedig csökkenő pálya. Tavaly év végén, idén év elején ugye az hajtotta az emelkedést, hogy most már aztán tényleg jönnek az EU pénzek. Hát most csak annyi a biztos, hogy idén már nem. Szóval be lett ide előre árazva sok minden. A 6000 Ft emelkedésben az éves 3000-4000 Ft/rv. eredmény is bőven elfér!
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!