Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Rovidtavu mozgas es nehany gondolat. 1)A jo jelentes, es a Q3 fundas eredmeny hatasara OTP felugrott, es 13.750-->13.945 egy nap alatt, az 195Ft hatas volt. Aztan masnap azonnal visszaesett 13.780-ra, szoval a fundas hirre a net elore haladas eppen 50 pont volt. . 2)Tegnap 13805 nyitott, e s amikor napkozben kiderult hogy jo az USA infla adat, megindult fel, es zart 14.015 szinten, szoval a net elorehaladas a tisztan Technikai hatasra 210 pont. Megvarhatjuk, hogy ma vajon visszakorrigal-e ebbol valamennyit, de egyelore a USA futures +0.5% pozitivban van. Az a gyanum, megmarad a 210 pont a mai konszolidacio utan is. . Szoval? A fundas erveles, hogy "huuuu, de jo az OTP profit !!!", az hozott 50 pontot. Az majdnem semmi. . Az a lenyegtelen, gyenge, csupa voodoo TA erveles, hogy OTP nagyon erosen TA reagal, nos, az viszont hozott 210 pontot. , Tehat ugy 4x annyira hatnak az arfolyamra rovidtavon a TA esemenyek, mint a fundasak. A vilag tozsdein most van, a napokban van likviditas, es emelkedik DAX is, BUX is ma. A kovetkeztetest mindenki maga vonja le.
Egyelőre annyi a változás a korábbi hetekhez képest, hogyha majd jön a C hullám, akkor valószínűleg már nem megy olyan mélyre, mint korábban jelezték többen!
Ez nagyon szellemes, de szerinted 2 napja lefordult. Kizárólag erre reagáltam.. Egy beismerés jobb lenne, mint ez a gúnyos megjegyzés, mely szerintem itt nem annyira szellemes.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!