Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Itt az összes SPY előrejelzés mellé ment. A daytrade is, a napos is, az alt verzió is. (ténymegállapítás, a találatot is jelzem majd, ha lesz, eddig 4/0) A többi elemzés: A bondnál nincs célár. - Az arany jelenleg még jó, fordulat nincs. - Az olaj átesett a célon 75 alá is benézett, nem talált (5/0).
Igen, én már bővítettem a short állományt 58400-ról shortolom folyamatosan a Bux hatit, remélem hogy nem lesz felpattanás belőle. Külföldön egyre szarabb a helyzet, ha az USA-t leminősítették, minket is le fognak.
Azért beszédesek a beírásodra kapott válaszok :D Most jól megijesztettél mindenkit :D Jöhet is az OTP emelkedése tovább. Hihetetlen, hogy az elmúlt időszakban miket össze nem kotyvasztasz. Olvasd vissza magadat néha. A 4IGnek már csődbe kellett volna mennie szerinted, de látod még működik :D
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!