Tudja esetleg valaki, ha az idén adtam el OTP-t nyerővel, és mondjuk minimum a nyerőt akár újra visszateszem rv-be (azaz befektetem) és mondjuk csak 2025-ben adom el újra, akkor is kell adót fizetni? Ha igen, akkor az 15% szja?
Fura amit írsz a lengyeleket a románokat sőt a bolgárokat sem zavarta a háború, a balti államokról ne is beszéljünk csak minket, no persze ha a NERes patkányok nem lopják el a pénzünket akkor minket sem zavart volna
Amugy nem mindegy miert hagytak ? Az orszagnak jo , nekunk jo , orbanek meg ettol fuggetlenul is lopnak . Lemonositenek mi lesz ? Orszagnak rossz nekunk rossz ok meg ugyanugy lopnak :D akkor legyen az elso es Csányi hozza az ajandekot a fa ala
A negatív kilátást a háború és lehetséges következményei okozták. A háború gazdasági hatásainak nagy része mögöttünk van, az infláció normalizálódott. Ha így nézzük, akkor ott tartunk, mint két éve. Amúgy tragikusnak tartom a kormány tevékenységét, de 2-3 éve is az volt; maradunk a megszokott szinten, nem várható kiemelkedő válság. Bármilyen sok is a bizonytalanság, mert rengeteg van, mégis kevesebb, mint két éve.
Teljesen nonszensz a kilátás javítás. 9 utolso negyedévből 3 negyedévben volt gazdasági növekedés. Uniós pénzekről nagy kuss van. Ezt valaki elintézte, jól mondjátok. Én azért is adtam el, mert nem erre számítottam, plusz észrevettem ezt: https://ibb.co/t80mtdD A fejváll célára oda le mutat, ezzel lenne meg a kitörés visszatesztje. De ezek után azt gondolom most, hogy duplacsúcsig el fog száguldani otika. És majd ott eldől a sorsa. Szép hétvégét mindenkinek!
Nem kell hozzá diploma valaki besegített, sajna gazdaságunk egy romhalmaz és a kilátások sem annyira jók a NERes patkányok csontig leloptak mindent. De örüljünk a csodának már aki vételben van és nem shortban. Ui. Irány a 22 -őőő
Mondtam en hogy jo lesz ez :D hetfon 22 fole kell menni egy ilyenre , abszolut nem erre szamitott senki , az ilyenek utan szokott raketa lenni amikor pozitiv meglepetes van
Ez nagy meglepetés, legalábbis számomra. Most vagy mi itthon a "lóban ülve" :D ülünk fordítva a lovon, vagy ezek a hétvégi buli közben fordítva nyomták meg a gombot. Az tény, hogy a (magyar) sajtó már-már azt sugallata, hogy itt esélyes egy leminősítés, és ez torzította a valóságomat. Ez érdekes. Vagy még az lehet, hogy az előző minősítés és a mostani minősítés mintegy "átugrotta" a rossz részt. Azaz a korábbi esetekben a jövőben még nem láttak leminősítést indokló dolgokat, most meg bár a helyzet nem olyan jó, de most meg már megint a jövőben azt vizionálják, hogy a nehezén túl vagyunk, ezért nem minősítenek le. Ez amúgy nagy szemétség, a részvényeknél is, mert ott is ezt látom. Egyszer azért nem esik a jelenben, mert a jövőbe kivetített helyzet nem tűnik olyan rossznak, és mit tudjuk a piacok a jövőt árazzák. Amikor meg szar a helyeztet valójában a jelenben, az "ahhoz tartozó múltban", amikor ezt a helyzetet prediktálták a jövőbe :) szintén nem várták a rossz helyzetet, akkor meg azért nem esik a jelenben. Na, szóval ezen az alapon sose fog esni semmi. De visszatérve a mi esetünkhöz, szerintem ez a várakozásokhoz képest jelentősen jobb eredmény, (negatívról stabil kilátás!, a leminősítés helyett), kíváncsi leszek a reakciókra, mert a forintnak erősödnie kellene és az OTP-nek rakétáznia, de nagyon most már. Húzzunk bele, aztán hajrá. :) Amúgy ha a további emelkedés fog következni, akkor az ismét azt fogja bizonyítani, hogy nem érdemes ugra-bugrálni, (kivéve a profi hullámlovasoknak), szóval minden részvényemet tartom, és nem eresztem. :)
Mondjuk az biztos volt, hogy le nem minősítenek , de így még jobb, hülye köcsög jól ráfázott a leszórásával, záróban is kellett volna venni. De ne legyünk telhetetlenek.Hétfőn simán 22 felett találjuk magunkat.
OTP részvényesek ide!