Ez igaz is meg nem is, mert igaz sok szar adat van de Bux index 40% Otp .... és Otp az nem az ország annak jól megy. Mol 24% Richter kb 20% már 84 % vagyunk ebből áll a Bux .... pl a Lengyel tőzsde kb 10 szer akkora mint a magyar ott nem is lehet ilyen könnyen manipulálni .... 3 db részvényes tőzsde Mtelekom kb 8% az már kisebb
Én is vágom nem vagyok hülye… de amúgy az a vicces magyar adatokra a BÉT már nem is reagál… szar a GDP bármi jön is mindegy … USA ne legyen rossz kb :) Ha minősítés van az tényleg para.
Nézd meg a gazdaságunkat? Gdp pocsék nem jön Eus pénz ,.... ezért volt kilátás negatív és ilyenkor szokott jönni leminősités mert nincs változás már rég negatív a kilátás...
Szerintem jo volt ez , nincs itt semmi latnivalo . Hetfon ha minosites marad akkor mehet fel ha jon kilatas rontas vagy leminosites atmeneti uavar de utana megyunk fel . Azert nem erintett minket a rontas a multkor mert mar nem csak magyar bankkent ertekelik az otpt . Szoval amig nincs nagyobb baj addig minden negativ hir inkabb csak zaj . Ev vegere miki rallival szerintem boven 22 folott leszunk sot 23 meglehet
Közel 20k db vételen várakozik még... Szerintem szépen porszívóznak a nagyok. Nem véletlen, hogy nem teszik be zárás előtt ezeket. Ne vigyék feljebb, ha nem muszáj, itt akarnak minél több darabot venni. Ma kivárós, pihenős nap volt ismét, talán a Fitch jelentése miatt. Bár szerintem nagyon sokat nem befolyásol majd az árfolyamban.
Jó nap volt ez 21650 alatt szépen visszavasaroltam mindent amit eladtam tegnap 800-on, aztán zárás előtt megint sikerült túladni rajta. Certi nincs , hát így nyomom :D Nem ártana mondjuk ha 10x ennyi részvényem lenne XD
OTP részvényesek ide!