Sorry távol maradtam, hogy segítsem a kereskedést, csak picit nyaralok. Követtem szemmel az eseményeket. Eddig minden sínen van. Szép drága sokat erő részvényeitekre vigyázzatok és a tl certikre is. Kár lenne akciósan odaadni bárkinek is.
"A hedge fundok lemaradtak az AI ralliról én meg nem, de pont ez az algoritmusok egyik hátránya, hogy nem tudják megfelelően kezelni az ilyen egyedi helyzeteket..." Vagy csak más a kockázatvállaló képességük és míg őket szigorú szabályok kötik, addig minket semmi.
Ezt nem kérkedésként írtam, csak kit érdekel, hogy kinek mekkora hozama van? Van ilyen év meg olyan év is. Hosszú távon érdekes hogy mennyit fial a pénzed...
Nekem voltak több 100%-os hozamaim, talán 900% is, de volt 400%-os minusz is vagy több is. Meg buktam akkorát a tőzsdén h sokan lefordulnának a székről. A tőzsde nagy tanulópénz. Továbbra is strong buy OTP.
Ne bantsatok , a farokmeregetesnek nincs ertelme amugy se. Szerintem van sutnivaloja bankar baratunknak es ugyan o igy gondolja beszoltam neki , szerintem nem . Ő nagyobb jatekos bukik x milliot neki nem szamit atszall mashova , valaki meg annyival vagy annyival se jatszik. Valoban tud fennhejjazo lenni , de amig jo hozzaszolasai vannak nem zavar.
Naponta olvasom hogy mások is itt "validálják" mennyit kerestek aznap vagy néhány nap alatt. Az miért nem szurja a szemed? Engem egyik sem zavar, mert nem vagyok irigy rájuk. Inkább örülök, ha nálam hozzáértőbbek hozzászólásait olvasom.
Egészségedre! Nekem már hobbi, vagy szórakozás szinten megy a tőzsde! A certi egy "új hóbort", abszolút nem foglalkozom vele! 2010-ben nyitottam az első TBSZ-t és folyamatosan többet is! Mind, bontatlanul, újra nyitva futnak! Csak azért írom le, hogy lásd, nem éheznék nélküle sem... Ja és már az első nyugdíjamat is megkaptam, ami persze nevetséges összeg! 😃
OTP részvényesek ide!