Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 07. 24. 12:59

OTP részvényesek ide!  

akik otp részvénnyel kereskednek
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zozo12 hétfő, 10:18
Előzmény: #1289099  Zozo12
21530
Zozo12 hétfő, 09:50
Előzmény: #1289098  Zozo12
21570
Zozo12 hétfő, 09:47
Előzmény: #1289097  Macus
21530
Macus
Macus hétfő, 09:42
Realt irnatok neha ? 
SchNorbi
SchNorbi hétfő, 09:01
Előzmény: #1289095  maxhell
21.660,-
maxhell hétfő, 08:27
Az OTP folytatta a saját részvény vásárlást. A pénteki kereskedésben 30 169 darab részvényt vásárolt a társaság, az átlagár 21 556 forint volt.
Macus
Macus hétfő, 08:05
Sracok tipp a hetre ? Olvastam erstet , legutobbi tippuk az hogy nem tudjak fel is le is mehet . Szerintem ma vagy holnap elvalik mi lesz , de elviekben szerintem irany fel
privatposta
privatposta hétfő, 07:24
Előzmény: #1289090  kovko
Tényleg nem itt kellene ezt előadnod. Ez OTP topik.
Zozo12 hétfő, 07:10
Előzmény: #1289091  Zozo12
Igy mar kevesebb mint 4mrd mardt kb 3.7 mrd ha jol szamoltam 
Zozo12 hétfő, 07:04
Előzmény: #1289073  Zozo12
Ha nem szamolom a zaro szakaszt a pénteki vetel 22%  ha szamolom 15%  hmm 
kovko
kovko vasárnap, 23:15
Előzmény: #1289089  ORK
Ha felvetem, hogy mi értelme szerencsétlen kölyköket ilyen helyzetbe hozni, 
akkor én vagyok a fóbiás? 
„Amíg az én kenyeremet eszed” dumával, ha választás elé állítasz egy kölyköt, aki még pár hónapja iskolába járt, hogy vagy holnaptól mész amerre látsz, vagy maradhatsz itthon és csinálod, amit mondok… Magyarországon lazán van olyan kilátástalan a jövő egy gyerek szeméből nézve, hogy még egy 20-25 évestől is simán el lehet venni otthon ezt a pénzt pár esti családi veszekedés után.
 Akkor most mondd meg nekem, hogy mi a haszna annak, ha neki van címezve egy hitel? Gondolj bele, hogy 10 évig fizeti valaki az anyja válását a 2. férjétől, de közben már a harmadiktól is válik. Legalább kamattámogatnák a személyi kölcsönt korhatár nélkül, ha belföldi keresletet akarnak.
 Az OTP-nek nem lenne rosszabb.
 Rossz kormányprogramnak meg elég rossz az is. Ez olyan, mintha azon agyalnának, hogyan lehetne még egy kis extra kárt okozni. Most két lehetőség lesz. 
Vagy rábízzák, egy szakmunkás gyerekre, aki soha semmit nem hallott a pénzügyről, hogy kezeljen 3-4 milla hitelt nulla élettapasztalattal, vagy élből el is veszik tőle, hogy kvázi az alkoholista szülei életét rendezhesse a hitelből, amit aztán majd 10 évig törleszthet. 
Egyik jobb, mint a másik. Végül is csak 1 millió alkoholista van Magyarországon, szóval aki úgy érzi, hogy valami nem oké az biztos Orbán fóbiás, mert az M1-en el lett mondva, hogy ez egy szuper gazdasági program. A mesterterv és a (gyerek)munkáshitel meg a nagy stratégia.
Te a tőzsdén nem a jövőt árazod? Nem azt szeretnéd látni, hogy hogyan lesz ez majd a végén valahogy jó? Azon kívül, hogy pár öltönyös faroknak tetszik ahogy hangzik a munkáshitel szó ebben mi lehet a jó? Látom, hogy ott a vezető, akit körbevesznek a talpnyalói és tapsolják, hogy milyen okos. Ha Te kisbefektetőként látod, hogy tele van magával és csak a talpnyalóival érintkezik az Neked elég jövőképnek? 
Mostanra aki nem talpnyaló az már fóbiás vagy mi van?
ORK
ORK vasárnap, 21:42
Előzmény: #1289088  kovko
Te..a negatív kattintó azért van, mert ez itt egy OTP topik..te meg már megint eltévedtél az Orbán fóbiás csopiból. Maradjunk az OTP-nél pártsemlegesen, mint normál kisbefektetők.
Köszi
kovko
kovko vasárnap, 21:01
Előzmény: #1289087  kovko
A negatívra kattintóknak írom, hogy most is ott van ám a leggyakoribb személyi kölcsön összege, ami alapján sejthető, hogy mennyit fognak felvenni. 
Vajon mi fog történni, ha adsz egy 18 éves szakmunkás gyereknek átlag 3 millát? Szerintem a legjobb esetben elkezdi a „B” jogsit. 
A felmérésekből tudjuk, hogy kb. szavanként érti, amit elolvas és egy füzetnél vastagabb, vagy pár képernyőnél hosszabb szövegbe bele sem kezd. 
Várhatóan átlagban meghúzzák kétszer az elméleti részen, szóval mire kifizeti a fél millát a jogosítványért és az a kezébe kerül eltelik annyi naptári idő, ami alatt egy másik fél millának is huss. 
Mert új mobiltelefon és játékkonzol az ugye 18 évesen nélkülözhetetlen az egészséges élethez. Marad 2 milla. Ha randizgat is akkor inkább másfél.
 És elindul BMW-t venni... és ez nem valami rémálom, hanem egyenesen a nagy betűs CÉL, amit elérni igyekszik egy kormányprogram Magyarországon. 
Éveken át minden jövedelme arra fog elmenni, hogy mozgásban tartson egy roncsot jó esetben, mert azokról a családokról nem is beszélek, amikben a szülők strómannak akarják majd használni a gyereküket, hogy pénzhez jussanak a banktól és szegény gyerek egyetlen vasat se lát majd a pénzből, csak annyit, hogy anyu végre el tudott válni a piás férjétől.
kovko
kovko vasárnap, 17:15
Előzmény: #1289084  sokmani
Csalótámogatás. Ez a munkáshitel ez egy államilag támogatott roncsautó vásárlási program. Két hatása biztos lesz. 
Az egyik, hogy csökkentjük egy feltételezett hiteltörlesztéssel a mamahoteles fiatalok jövedelmét is. Ami pénze marad a törlesztés után azt eltankolja, hiszen az első autója, tehát a WC-re is azzal megy. A hitel viszont csak olyan öreg autóra elég, ami hamar megáll. Tehát amit megpróbált közben félre tenni a mamahotelben saját rezsi nélkül az is elmegy autóalkatrészre.
 Nulla megtakarítás lesz a jellemző úgy is, hogy nincs saját rezsije, tehát a fesztiválipar és a szolgáltató szektor nagyon csúnyán be fog ettől szakadni. Úgy értem még ennél is jobban, mert már tavaly nyáron is brutális visszaesés volt a fesztiválokon, pláne ha kihúzod belőle a külföldiek pénzelte Szigetet.
 A másik, hogy mindez egy olyan gazdasági környezetben történik, amit a Fidesz hozott létre. Ahol épülő házak telkein is állnak az import autók. 
Mert itthon egy cég attól autókereskedő, hogy „azt kell mondani”. 
A döntő része mondjuk ki köztörvényes csaló. 
A belföldi használtautó kínálat döntő része olyan cég nevén van, ami semmit nem csinál az autóval, csak beékelődik az eladó és a vevő közé, azaz felveri az árat. Még azzal sincs tisztában, hogy mennyire csapja be a vásárlót, annyira meg sem nézi mit árul, csak felveri az árat. 
Semmi más nem érdekli, csak az árrés. Mára már egészen döbbenetes mértékben verték fel olyan korú roncsok árát is itthon, amik koruknál fogva teljesen megbízhatatlanok és innen már 
exportálhatatlanok.
Ezt az itt ragadt kínálatot telkekre zárva tartják túszként és ott rohasztják csak, hogy felverjék a forgó rész árát és ezeknek a forgalmát emeli a munkáshitellel a Fidesz. A minden igyekezetükkel a roncsok valódi állapotát eltitkoló, a vásárlót átverni akaró csalók forgalmát. 
A „szakma” oldalán meg közben dübörög a roncsimport, ami ezeknek az exportálhatatlan autóroncsoknak a számát tovább növeli. 
Az internetet szervezetten kitapétázzák „Roadmovie” jeligére hajszálkarcokkal. Egy csillogó, sérülésmentes autókról szóló mesével, miközben a valódi autó import 90+ százalékát olyan töréskáros import roncsok adják, amiket itthon tákolnak össze. 
Ezeknél az üzleti haszon döntő részét az adja, hogy itthon alacsonyabb a munkabér. Kevesebb itthon a szerelő "ára", mint ott, ahol a biztosító levonja az autó értékéből a javításához szükséges alkatrész és munkadíj "árát" és megállapítja a roncs maradványértékét az árverése előtt.
 Tehát lehet találni itthon felvert áron öreg, szétrohadt roncsot és fiatalabb, összetörtből kijavított és frissen újrafényezett roncsot autó áron. Autót alig.
 Ez egy pénztemető. A fiatalok módszeres tönkretétele. Kellene hozni egy törvényt, hogy csak az a cég kereskedhessen itthon autóval, aki fel tudja emelni fej fölé és be tudja mutatni az alját megfelelően megvilágítva a vevőnek. Magyarul csak az kereskedhessen autóval, akinek van normális műhelye és legalább az esélye megvan annak, hogy valamit kijavít továbbértékesítés előtt.
 Nulladik lépés, hogy ahol nincs ilyen emelő, ott csak magánszemélyként lehessen értékesíteni az autót, évente maximum 5 darabot csak, hogy legalább az innen már exportálhatatlan roncsállomány ne legyen túlárazott. Az a roncsállomány, ami már biztosan itt marad és biztosan magyar embert tesz tönkre, mert már most is késő.
Nulladik lépés, hogy legalább a vételára tükrözze a valós értékét. Jön helyette munkáshitel, azaz államilag támogatott roncsvásárlási program és a köztörvényes csalók támogatása. Ezt kell megtapsolni?
bumm vasárnap, 12:46
Előzmény: #1289085  bumm
intőjel, állítólag ezt a Parragh találta ki, de nem mentette meg kiszavazták a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöki székéből, megunták a tagok a sok hazudozását, Viktor is így fog járni, de még úgy tűink nem érzi
bumm vasárnap, 12:36
Előzmény: #1289084  sokmani
hát ez tényleg döbbenetes hír vagy öten megkapták a munkáshitelt, őrület, csak az kérdés, ennyi elég lesz e, hogy Viktorra szavazzanak
Ender
Ender szombat, 19:30
Előzmény: #1289082  Zozo12
Valóban nincs messze a TL99 kiütési ára, de vagy 5 hét mire 21000 lesz. Nekem van egy kicsi, kb. el is engedtem, aztán ha mégis megmarad, akkor meg hurrá. Bár stratégiailag longban vagyok és abban bízok is hosszú távon, most kicsit valószínűbbnek érzek egy kis korrekciót vagy lecsorgást 1-2 hétig. De boldog leszek, ha tévedek.
Zozo12 szombat, 11:37
Előzmény: #1289078  Macus
A 21k tol a tl99 mar nem sokra van meg egy ket het es majden 21k lesz a kiütese ha addig itt toporgunk
Macus
Macus szombat, 11:37
Előzmény: #1289077  Macus
Még annyi hogy most katasztrofat nehez belelatni a papirba . Akvizicios hirek barmikor johetnek . Most luminor van teriteken de ha az bedol akkor papi vagy bejelent masikat vagy extra osztit fizet. Ha masikat bejelent annak kvazi nagyobbnak kell lennie mert mar 2 ezer mrd tőke halmozodott fel . Tehat 4-5 mrd eur ami iden 1000 mrd vagy 2.5 mrd eur al nő. Ha engedi halmozodni a reszvenyesek morogni fognak illetve rontja a mutatoit . Szoval vagy oszti vagy sokkal magasabb srv vagy akvizicio . Barmikor johet bejelentes . Ugye ev vegi jelentes jon hamarosan aztan q1 barmikor johet egy nyilatkozat papitol . Legkesobb a reszvenyesi gyulesen (megjegyeznem lumira fel eve volt indikativ ajanlat )

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek