Jahhh, már azt hittem ironizálsz. Mondjuk sok volt a komment a délelőtt a részemről, szóval nem vettem volna rossz néven azt sem, ha ezt akartad volna jelezni. :D Megértem, ha valakit idegesít! :)
1 komment. Macus. " ugy nez ki megint nem a 14 ezret vettuk celba". . Valaszod: " csak azert mert nem eset 4000 et 2 nap alatt?" . En erre reagaltam hogy ezt esetleg 2 napja kellett volna irni amikor 2 nap eses utan masok vartak tobb ezres esest. Akkor azokat nem reagaltad igy viccesen pedig Macus kommentje eppenseggel sokkal jobban ul mint barmelyik tegnapi vagy tegnapelotti joslat a nagy eses kezdeserol. En errol beszeltem.
Ó Lol! Semmiképp! Írj ha jólesik! Szeretlek Téged is olvasni... Pakkot is Macit is Maxhell-t OTP-TOP ot sajna rég már Egybankár Urat is... mindenkit!!!! S én tényleg imádom ezt a részvényt... (lehet valami félreérthetőt írtam ez előbb a pár mínusz miatt látom.. :D ) Nembaj. Szeretlek Titeket is Kedves Kollégák! S tényleg!
:D :D :D Komolyan srácok! Pakk azért elég sokszor eltalálja a short belépőket, de én nem hallottam még tőle, hogy 4k-t is eshet. Megyünk fel is, le is. Akinek érdekes játssza meg a hullámokat. Akinek nem, az meg hagyja figyelmen kívül és nézzen rá jövőre! ;) Hirtelen szép nagyot mentünk, én egy 600 körüli záróval elégedett lennék. :)
Bocsánat igazad lehet . A lényeg egyelőre esés elnapolva. Szerintem meg kéne 19 et néznünk. a mostani impulzussal, esetleg felette majd onnan korrekció.
Ki mondott ilyet? :) én biztos nem. Én azt mondtam, hogy elindulhatott egy impulzus és ez akár egy 1-es szakasz is lehet. Ha innen megint lefordul akkor begyorsulhat. Ha nem és menetel tovább felfelé, az megint egy új szitu.
Kicsit forditva ulsz a lovon. Tegnap 2 eso nap eleg volt ( 1200 forintos emelkedes utan 500 forint csokkenesnel ) hogy egyesek mar tobbezres eset varjanak. Akkor kellet volna esetleg irni hogy csak azert fog esni mert nem lett 13 nap zsinorban zold ? . Csapj fel egy eves chartot es mutas egy honapot ahol osszesegeben eset. Nincs. Itt egyenlore nyoma sincs annak hogy hosszabb tavon esne. A tavaly oszi tel eleji gyors novekedes utan kioldalazta magat de meg akkor se volt 2 ezres visszakorrekcio se. De majd most fog 4 ezres zuhanasba kezdeni es visszamenni sajat toke erteke ala. . Persze semmi sem lehetetlen de a valoszinusege eppenseggel nem tul magas.
OTP részvényesek ide!