Azert ezt igy vitatnam , lehet ta ban nincs benne , de a gyakorlatban igen. Lesz e tl kiutes ? Passz , megyunk e meg le ? Passz 13600 ra tippeltem lehet lesz lentebb. Egyelore még el a fej vall alakzat, most mennunk kene majd fel 14650 ig kb.
Kaptál 12 minuszt,én meg vagy 8-at,pedig 14650- körül írtam be,hogy "ma,vagy holnap beverik" Mindenesetre nyitottam 1100-nál 1000 db ts61-et,amin már több mint 50%haszon van 2 nap alatt.Csak azt bánom,hogy nem vettem többet.. A minuszolók meg többre mentek volna,ha esetleg megfontolják a tanácsunkat.. Mert aki régóta tőzsdézik,az tudja,hogy a fák nem nőnek az égig..
Az isten verne meg az otpt 14200 nal vettem volna. Erre nem mukodik az arfolyam meg leszakad. Viszont igy mar nem feltetlen jo vetel a ts mert lehet ennyi volt a korrekcio , hetfon meg mehetett volna de igy nem tudom.
mert nincs semmi köze a certinek az árhoz ezt csak be meséled magadnak nem azért emelkedett ide 50 ezres pakokkal hogy egy 25 ezres pozit le éptsenek... csak utban volt enyi.... de nem az vonza az árat a legkevésbe se lényeges hol a certi van amikor meg éppen 30 ftal fordul elötte még se ütik ki ezt nem a erste meg a certik vezérlik ....
OTP részvényesek ide!