11580, vagy esetleg 11283-as visszatesztről ki mit gondol a közeljövőben? 9600-11200 (1600) : emelkedés fele 10400: nem volt meg (10550 ig jött le) 10550 > 12100 (durván 1600): emelkedés fele: 11325. A két emelkedés "zászlónak" tűnik, durván 12100 véggel. (rosszul látom?)
Akik vették eddig az Otit nem biztos, hogy ettől hirtelen eladásba kezdenének! :) Persze korrekció, megtorpanás, oldalazás lehet . Lefut a hiszti és meglátjuk. (sztem korrigál usa) Figyeljétek a pingvinek, tegyetek STOP-ot!
Hát tegnap 11850-nél eladtam, lehet korai volt, de bizonytalan vagyok a további emelkedéssel. Ha beesik 11k alá biztosan visszaveszem. Nem certizek, részvényem volt.
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. erome Powell elmondta, hogy a mai szinten tartás is része az eddigi szigorítási ciklusnak, hiszen további kamatemelések is lehetnek, jelenleg viszont úgy értékelte a jegybank, hogy tovább kell lassítania az eddigi szigorítási tempón. Azt is hozzátette, hogy MA SEMMILYEN DÖNTÉS NEM SZÜLETETT A TOVÁBBI KAMATOKRA VONATKOZÓAN, azok majd a beérkező adatok fényében fognak megszületni. Minden bizonnyal ezzel szerette volna hangsúlyozni Powell, hogy a kamatokra vonatkozó előrejelzés nem vehető biztosra Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
2023.01.12-13-hoz hasonlít a mai-tegnapi gyertya, szintén a boli-t feszegette. napos RSI most 70.3, akkor is kb. annyi volt. és onnan még emelkedett. Sanyi bá 20000-re várta, az nem holnap lesz!:D
Értem. Ahogy látom, a Citigroup árfolyama a Powell beszéd kezdetekor kb 0-ban volt, utána 2 óra alatt esett kb 1 %-ot -> holnap 11850-es OTP nyitásra tippelek
Igen kell, csak a bibi ott lehet vele, hogy netán belefut a korrekció egy negatív piaci hangulatba, akkor letörheti simán a támaszt és lehet kezdeni elölről..! Na de ezt már ismerjük :))
saját rajz, mintha értenék hozzá, ez alapján senki ne kereskedjen! https://i.imgur.com/9uIY9iJ.png Szerintem egy 11580-11640 visszateszt volna igazán jó, RSI-nek, stb. 11930 is elég erősnek tűnik.
Kis TF-eken alacsony az RSI, naposon 70 körül van, és (naposon szintén) 75 de inkább 80 körül válik túlvetté az OTP, ott fordul le rendszerint, így nem értem, miért és minek kellene hűlnie most. Volt visszatesz is, a napos gyertya a Bolliban, semmiféle túlvettséget, túlfűtött állapotot én itt sehol nem látok. Egyelőre a forgalom ami nem túl acélos és nyilván nagyon kellene a 12K fölé kerülésnek ismét.
Enyhén pihenünk egy kicsit most. Érdekes tapasztalat. Bef hiteles termékre tettem stop piaci megbízást 11900 ft-ra,a teljesülés néhány perc múlva 11885 ft lett..- Szóval van ilyen is.
Nem nagyon megy itt harc, alacsony a forgalom, inkább úgy tűnik, hogy kivárás van, hátha valaki irányt mutat. Vevő és eladó is alig-alig akad a könyvben: 11850-en 11e vevő, 12000-en 13e eladó (meg alatta kb. 30-35e)
OTP részvényesek ide!