Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Nézd, eladni nem akarod. Akkor minek idegesíted magad ? Megvárod míg érdemes eladnod. Tényleg próbálj a jóra koncentrálni. Jobban jársz. Mérlegeld a higitást ha van rá lehetőséged. Azzal " közelebb kerülhetsz " az eladáshoz ,hogy mielőbb elfelejthesd ha neked ez ekkora teher. Mást nem tehetsz, tehetünk. Ők az erősebb KUTYÁK ! Mindig is azok lesznek. Lapot itt a BÉT-en nem osztanak kisbefektetőknek. :-) Ennyi. Elég is volt a mai napra.
De sehol nem kellett ennyit várni, lásd 4ig, gloster, vagy opus, appenin, az 6 teljes év lenne amit írsz, ráadásul a többinél lehetett kereskedni, dönteni, itt meg vagy eladod bukóban itt, vagy lesel ki a fejedből....
NEM azt mondtam, írtam , hogy az árfolyam marad itt 40 forint környékén. Gondolataim szerint addigra fog látszódni a DELTA "nagysága". Na,mindegy is. Mindenki úgy tesz miként jónak látja. Nem részletezem, politika . Szép napot.
Na pont ez az , az még két év manopi elképzelése szerint. Ha valaki ezt aláírná, hogy addig itt marad az árfolyam, most azonnal adnám el még a maradék mennyiséget is!!!!
Ne idegeskedj, azzal csak magadat ostorozod, nekik nem árt. A jót lásd benne ( jövő kép ,te is láttad benne,ezért vettél ) , mindjárt pozitívabb lesz számodra minden. Tőzsdézni csak így lehet. Tőzsdézéssel eltöltött 26 év után mondom. Akard a jót, :-) Na jó,léptem. Csá.
Pont ez az: jó lenne tovább lépni,legalább is a jelét látni.a történésnek, megnyugvásnak, a masik h azért 2025 vége is még odébb van, gyakorlatilag 2 év, sokk.....
Itt még NEM indult meg semmi. És szerintem ez egy "maradandó" cég lesz. Lesz helye a 380 millió részvénynek. Én nyugodt vagyok , csak hát a kivitelezés olyan undorító. Ez van. Ők az erősebb kutyák. :-) :-) Nem egy NER-es cég indult majdnem a nulláról. És azért ez mégsem 0 !! ( most sem ) :-) Hozzászoktam a munkájukhoz. Nem is idegeskedem , Ősszel lesz hét éve,hogy itt tanyázok, bírom , de azért jó lenne tovább lépni,legalább is a jelét látni.a történésnek . Mint már írtam,. én jelenleg úgy gondolom,hogy 2025 végén fog látszódni a cég ÉRTÉKE, KITELJESEDÉSE !!!! Erre számítok.
Na ezért is van némi félelmem és látok nagy párhuzamot ott1 működésével, illetve nem működésével kapcsolatban. Itt is papíron nyernek mindent, gurítják a szart egyik sarokból a másikba, viszont semmi érdemi nem történik, pláne ami láttszana egy kedvező az árfolyamon!!! Úgy látszik nekik ez így tökéletes hogy beállítnak egy tetű leszorítót 38-40 közé , ami minden kitörést meggától!!
Csak úgy viccelődök. :-) Idén már elkezdték szponzorálni a hajókázást ? És még kiket szponzorálnak,mert tudjuk,hogy más ..................... szeretik verni a .................. ? Vajon Várkonyi cége kap,kapott már pénzt ? Mert hát nem igazán látom,hogy munkálkodnának a DELTA "területén " . Küldjünk nekik listát az akvizíciós lehetőségekről ? Évek óta figyelik FOLYAMATOSAN elmondásuk szerint. Mi a gond. PÉNZ rendelkezésre áll. 51 cég közül még egy sem lett megfelelő ? Ennyi év után ???? Az az EMBER FELELŐSSÉGRE lett vonva aki a tőzsdére kerüléskor büfögött a 210 forintról és a 28 milliárdról ? MAGYARÁZZÁK el,hogy miért változott meg a véleményük a PRÉMIUM kategóriába kerülésről ?? Abba hagyják már a cégen belüli szórakozást a 40 forint körüli részvényekkel ??? Én nem vádaskodom csak elmélkedem, mert részvényes vagyok. Igen,nem volt kötelező vennem , DE : az ő általuk publikált írások, közlemények alapján vásárlom még és hát jó lenne TISZTÁN látnom ! Harca fel DELTA !!!!!!!!!!!!!! Igazából az zavar,hogy a 3-4 éve "megvillantott " dolgokból semmi nem valósult meg. pl: opció !!!! ui: Egyébként valami készül véleményem szerint. Csak sejtés.
Köszönöm, sajnos kötés sincs, nemhogy 210,így az ima folytatódik, csatlakozzatok, lásd lejjebb, részemről már ma is megvolt, kapják vissza valahogy, amit nekünk okoztak azok, akik részesei a delta tőzsdei nyolcvan százalékos indokolatlan és szándékos leértékelődésének.
teljesen érthetetlen már az egész.....ráadásul rengeteg a papír, a semmire, semmiért, akkor legalább kezdenének vele valamit és egy az elmúlt évek nyerő ágazatának vezető cégéről beszélünk, aki csak nyert, hisz a digitalizáció vezető ágazat, erre bármi magasan jobb befektetés lett volna....
Sokkal inkább maradt volna csaba estmédiája, tevékenység nélkül. Akkor legalább lehetett gyönyörűen kereskedni benne, nagy forgalmakkal, izgalmas hullámokkal!!! Itt meg érdektelen posvány, minden kitörést gátló patkányokkal 😟 Bár ne nyerne semmi tendert, lenne totál tevékenység nélküli, akkor is izgalmasabb lenne!!!
Törölt felhasználó2024. 01. 24. 10:08
azért az mindent elárul h inkább veszik a 800-as 4iget, az 560-as appot, a 400 feletti opust stb, mint ezt 38 alatt.....én már nem tudom ezek mit akarnak, ennél a forgalom nélküli posványnál bármi jobb lenne, ami nálam be van állítva azok közül rendszeresen utolsó forgalomban, pl egy cig is mindennap veri forgalomba, ez a jó deltások, ezt akartátok, ezért jőtettetek tőzsdére? Maradtatok volna ott ahol addig, mindenkinek jobb lett volna, imára fel, mert megérdemlitek....(lásd lentebb)
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)