Topiknyitó: Törölt felhasználó 2024. 01. 09. 19:15

ŐSZINTÉN a DELTA részvényről  

Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2024. 01. 25. 13:48
Előzmény: #239  MANOPI
Persze, értelek..... Meglátjuk ki mire képes, beleértve magamat is..... 
MANOPI
MANOPI 2024. 01. 25. 13:34
Előzmény: #238  Törölt felhasználó
   Nézd,  eladni  nem akarod.  Akkor minek  idegesíted magad  ?  Megvárod míg  érdemes eladnod.  Tényleg próbálj a jóra koncentrálni.  Jobban  jársz.  Mérlegeld a higitást ha  van rá lehetőséged.  Azzal " közelebb  kerülhetsz " az eladáshoz ,hogy mielőbb elfelejthesd  ha  neked ez ekkora teher.  Mást nem tehetsz, tehetünk.  Ők az erősebb KUTYÁK !    Mindig is azok lesznek.  Lapot itt a BÉT-en nem osztanak kisbefektetőknek.  :-) Ennyi.    Elég is volt  a mai napra.    
Törölt felhasználó 2024. 01. 25. 13:26
Előzmény: #237  MANOPI
De sehol nem kellett ennyit várni, lásd 4ig, gloster, vagy opus, appenin, az 6 teljes év lenne amit írsz, ráadásul a többinél lehetett kereskedni, dönteni, itt meg vagy eladod bukóban itt, vagy lesel ki a fejedből.... 
MANOPI
MANOPI 2024. 01. 25. 13:01
Előzmény: #236  fiftififti
   NEM  azt  mondtam, írtam , hogy az árfolyam marad  itt 40 forint környékén.   Gondolataim szerint addigra fog látszódni a DELTA  "nagysága".    Na,mindegy is.    Mindenki  úgy tesz miként jónak látja.    Nem részletezem,  politika .   Szép napot. 
fiftififti 2024. 01. 25. 12:49
Előzmény: #234  Törölt felhasználó
Na pont ez az , az még két év manopi elképzelése szerint.
Ha valaki ezt aláírná, hogy addig itt marad az árfolyam, most azonnal adnám el még a maradék mennyiséget is!!!!
MANOPI
MANOPI 2024. 01. 25. 12:12
Előzmény: #234  Törölt felhasználó
   Ne  idegeskedj,  azzal csak magadat ostorozod,  nekik nem  árt.  A jót lásd benne  (  jövő  kép ,te is láttad  benne,ezért  vettél ) ,   mindjárt pozitívabb lesz számodra minden.  Tőzsdézni  csak így lehet.      Tőzsdézéssel  eltöltött 26 év után mondom.                          Akard a jót,  :-)       Na jó,léptem.  Csá. 
Törölt felhasználó 2024. 01. 25. 12:04
Előzmény: #233  MANOPI
Pont ez az: jó  lenne  tovább lépni,legalább is a  jelét látni.a történésnek, megnyugvásnak, a masik h azért 2025 vége is még odébb van, gyakorlatilag 2 év, sokk..... 
MANOPI
MANOPI 2024. 01. 25. 11:42
Előzmény: #232  fiftififti
                                            Itt még  NEM indult meg  semmi.  És  szerintem  ez  egy "maradandó"  cég lesz.  Lesz  helye a 380 millió  részvénynek.  Én nyugodt vagyok , csak hát a kivitelezés olyan undorító.  Ez van.  Ők az erősebb kutyák.  :-)  :-)   Nem  egy NER-es  cég  indult  majdnem a nulláról.  És  azért  ez  mégsem 0 !! ( most  sem )  :-)     Hozzászoktam a munkájukhoz.  Nem  is idegeskedem ,  Ősszel lesz hét  éve,hogy itt tanyázok,  bírom ,  de  azért  jó  lenne  tovább lépni,legalább is a  jelét látni.a történésnek .  Mint már írtam,.  én jelenleg úgy gondolom,hogy 2025 végén fog látszódni  a  cég  ÉRTÉKE, KITELJESEDÉSE !!!!   Erre számítok.  
fiftififti 2024. 01. 25. 11:24
Előzmény: #228  MANOPI
Na ezért is van némi félelmem és látok nagy párhuzamot ott1 működésével, illetve nem működésével kapcsolatban.
Itt is papíron nyernek mindent, gurítják a szart egyik sarokból a másikba, viszont semmi érdemi nem történik, pláne ami láttszana egy kedvező az árfolyamon!!!
Úgy látszik nekik ez így tökéletes hogy beállítnak egy tetű leszorítót 38-40 közé , ami minden kitörést meggától!!
Törölt felhasználó 2024. 01. 25. 11:18
Előzmény: #229  Vicus2000
Meg is kapta...... 
Törölt felhasználó 2024. 01. 25. 11:16
Egyetértek...... 
Vicus2000 2024. 01. 25. 10:23
114k 37
MANOPI
MANOPI 2024. 01. 25. 10:21
Előzmény: #181  MANOPI
  Csak  úgy  viccelődök.  :-)                                                                                                                                                   Idén  már elkezdték  szponzorálni  a hajókázást ?                                                                                                         És még  kiket  szponzorálnak,mert  tudjuk,hogy  más  .....................  szeretik  verni a  ..................   ?                  Vajon  Várkonyi  cége kap,kapott már pénzt ?  Mert  hát  nem igazán  látom,hogy  munkálkodnának a DELTA "területén  " .                                                                                                                                                                            Küldjünk nekik listát  az akvizíciós lehetőségekről ? Évek óta figyelik FOLYAMATOSAN elmondásuk szerint.  Mi  a gond.  PÉNZ rendelkezésre  áll.  51 cég közül  még  egy sem  lett  megfelelő ?  Ennyi  év  után ????         Az az EMBER FELELŐSSÉGRE  lett  vonva aki  a tőzsdére kerüléskor  büfögött a 210 forintról  és a 28 milliárdról  ?      MAGYARÁZZÁK  el,hogy miért  változott meg a véleményük  a PRÉMIUM kategóriába  kerülésről ??                                                                                                                                                                            Abba  hagyják  már a cégen  belüli szórakozást a 40 forint  körüli  részvényekkel  ???                                                Én  nem vádaskodom csak elmélkedem, mert  részvényes  vagyok.  Igen,nem volt  kötelező  vennem , DE :  az ő  általuk  publikált  írások, közlemények  alapján vásárlom  még és hát jó  lenne TISZTÁN látnom !                Harca fel DELTA  !!!!!!!!!!!!!!                                                                                                                                                      Igazából  az  zavar,hogy  a 3-4  éve "megvillantott "  dolgokból  semmi nem valósult  meg.  pl:  opció !!!!     ui:  Egyébként  valami  készül  véleményem  szerint.  Csak  sejtés.                                                                                                                                                           
Törölt felhasználó 2024. 01. 25. 10:09
Előzmény: #226  raus
Köszönöm, sajnos kötés sincs, nemhogy 210,így az ima folytatódik, csatlakozzatok, lásd lejjebb, részemről már ma is megvolt, kapják vissza valahogy, amit nekünk okoztak azok, akik részesei a delta tőzsdei nyolcvan százalékos indokolatlan és szándékos leértékelődésének. 
raus 2024. 01. 24. 21:11
Előzmény: #225  Törölt felhasználó
Menni fog es ma már 2x mormoltam el!
Törölt felhasználó 2024. 01. 24. 17:45
Legalább zöld, amúgy ugyanúgy halott nap, gyenge forgalom, gyenge az egesz sajnos, imára fel...... Lásd lejjebb.... 
Törölt felhasználó 2024. 01. 24. 10:53
Előzmény: #223  fiftififti
teljesen érthetetlen már az egész.....ráadásul rengeteg a papír, a semmire, semmiért, akkor legalább kezdenének vele valamit és egy az elmúlt évek nyerő ágazatának vezető cégéről beszélünk, aki csak nyert, hisz a digitalizáció vezető ágazat, erre bármi magasan jobb befektetés lett volna....
fiftififti 2024. 01. 24. 10:31
Előzmény: #222  Törölt felhasználó
Sokkal inkább maradt volna csaba estmédiája, tevékenység nélkül.
Akkor legalább lehetett gyönyörűen kereskedni benne, nagy forgalmakkal, izgalmas hullámokkal!!!
Itt meg érdektelen posvány, minden kitörést gátló patkányokkal 😟
Bár ne nyerne semmi tendert, lenne totál tevékenység nélküli, akkor is izgalmasabb lenne!!!
Törölt felhasználó 2024. 01. 24. 10:08
azért az mindent elárul h inkább veszik a 800-as 4iget, az 560-as appot, a 400 feletti opust stb, mint ezt 38 alatt.....én már nem tudom ezek mit akarnak, ennél a forgalom nélküli posványnál bármi jobb lenne, ami nálam be van állítva azok közül rendszeresen utolsó forgalomban, pl egy cig is mindennap veri forgalomba, ez a jó deltások, ezt akartátok, ezért jőtettetek tőzsdére? Maradtatok volna ott ahol addig, mindenkinek jobb lett volna, imára fel, mert megérdemlitek....(lásd lentebb)
fiftififti 2024. 01. 23. 20:24
Előzmény: #220  Törölt felhasználó
Én már akár ezt is elhiszem, hogy akár a reptéri infokommunikációs szeletből  kap egy tortát 😃
Óriási a csend és titkolózás, akármi is lehet.

Topik gazda

Mumi
3 1 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek