Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Egy időre elköszönök. Első nagyobb emelkedésnél 80 ft fölé várom. 80 ft feletti árfolyamnál írok legközelebb. Míg itt van 40 ft alatt addig még vásárolgatok. MINDENKI a saját elgondolása szerint cselekedjen. NE azzal takarózzon,hogy mit olvasott,ki mit írt a fórumon. Tiszteletem a DELTA részvényeseknek.
Tudod itt az is a baj h egyetlen tippünk v elkepzelésunk se jött be 5. éve, semmi, akkor milyen reális alapja van annak h aki emelkedest vár annak igaza lesz? Sajnos itt páran, főleg a szektaba egymasba tartják, tartjuk a lelket, mikozben semmi érdemi, ami nekünk is jó lenne nem történik.... Mindig holnap fog történni.... Majd holnap.... De aztán marad holnap is a posvany.... Így telett el lassan 5 év.....
Hát, a jelenlegi árfolyamot elnézve , a mostani fizetésükért is kb 37 forintos árfolyamon kaptak részvényeket. :-) Viszont akkor minden hónapban kapnak prémiumot a megélhetésre. Igaz, telóra és autóra , benzinre nem kell saját költség. Talán a nappali étkezést is megoldják napközben az irodában pogival,mert hát vigyáznak a pénzünkre. Na jó, csak viccelődtem. Mi mást is tehetnénk ebben a szűk 5 esztendőben. :-)
Amugy meg nagyon szomorú h erről kell írni a masik topikban is, nem arról h korrekt a cég, jol megy és vajon mennyi az annyi, hanem h mekkora kockázat ide fektetni. Szégyen amit műveltek delta vezetés, nagy részvényesek h elnézitek tétlenül 5.éve, hogy szart se ér a papír a piacon, meg mindenki szarozza, negatívan látja, ez az 5 éves kemény munkátok eredménye, meg az h 189ről 37 lett az árfolyam, részemről már ma is ment az ima h bőven visszakapjátok...... Bőven bőven, bőven..... Nem minden a pénz......
Igen,jól látod.Régóta figyelem én is a delta t..Nagyjából másfél hónapja veszem,szigorúan 38 alatt.300 k a cél,2/3 van meg.Akik fenntről vannak azoknak kemény kitartást,Manopi véleményét osztom.💪
NER-es cégeknél én nem nézek könyv szerinti értéket. Őket aztán nem érdekli. A DELTA így is már most jobb mint amilyen például a 4IG volt a kezdeteknél. Én így gondolom. A 380 millió darab részvény bevezetése valamiért engedélyeztetve lett. Az MNB már nagy barát. :-) :-) Delta dolgozó beiskolázva. :-) A bank milliárdokat tesz be kötvények formájában. És ez csak a kezdet szerintem. Én így gondolom. Tartom magam az elképzelésemhez. Érdekes,hogy egyre több "ismeretlen érkezik" ide a placcra, ÉRDEKLŐDNEK, van aki a haverja miatt. :-) :-)
Én tisztelem és becsülöm manopi végtelen kitartását. Azért az 58 év csak 58 év. Nyilván ő sem dolgozik, mint én sem (közzel10 éve) , most 51 évesen. Illetve dolgozom, csak amikor akarok és annyit amennyit akarok, teljesen független vagyok munkáltatóktol. De nagyon nem szeretnék egy részvénybe ami nem produkált öt éve semmit, még két-három évet ülni, ezért is váltottam csak apró maradt itt deltában. Az idő véges és szaladnak az évek, amíg az ember tud jönni- menni utazni, hobbijának élni addig kell megkeresni a rávalót és nem valami ócska munkahelyen, idióta főnököt elviselve, hanem ezen a nyomorult magyar tőzsdén👍 Kitartást, a remény hal meg utoljára 😉
Ez végül is így igaz, ahogy leirtad csak nem tartott sehol 5 évig, ezt várjuk amiket írsz 5. éve.... De igazat adok összeségében, csak attol nehéz ez mert pl opusnál, ha akár korán is adta az ember 800hoz képest v később mégis volt egy érzése h oké történt valami, sikerült ahogy sikerült, de az esély legalább meg volt rá, itt az a durva h mióta delta csak a szívás van, semmi esély semmire, ez a nagy különbség......
Nem kell messzire menned ( kereskedési stratégia ) , az Opus anno 40 forinton a végtelenségig vásárolható volt. Utána ugyancsak 200 forinton. Utána 800 ft. Itt a DELTA-nál anno ez volt 80 forinton, bármennyit vehettél, utána 3 nap múlva 160 ft volt. Én 58 éves vagyok, mégsem idegeskedem. ( időtáv ) . Feltételezem,te jóval fiatalabb. Nyugalom, :-) Nézd, szerintem a DELTA is menni fog az Opus. App , stb után. Ez egy ilyen játék. SZVSZ ! Csinálsz amit gondolsz, NE 1-2 év múlva másra mutogass mint itt sokan teszik. Legyen saját gondolatod, azt csináld, ezt már sokszor leírtam. Szép napot.
De ugye az idő is pénz ... És apró híre sincs h emelkedni akarna, egyet mondj meg manopi ami engem nagyon aggaszt és zavar h mindig kapni, bárhol kapni, ez pl téged nem aggaszt? Beállsz es kapsz bőven 40 alatt, de bárhol mióta delta.....
Szeretik ezek nagyon a pénzt ! Nézd a többi NER-es céget. Itt is " HASZNOSÍTVA " lesz a 380 millió darab részvény. NEM csodálkoznék ha jönnének újra a " nagy" nevek. Erre számítok. Persze ez csak a véleményem. Ezért építem itt tovább a bázisom.
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)