Topiknyitó: Törölt felhasználó 2024. 01. 09. 19:15

ŐSZINTÉN a DELTA részvényről  

Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
DocJericho76
DocJericho76 2024. 02. 08. 09:59
Előzmény: #439  MANOPI
Akkor találkozzunk mihamarább...
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 08. 09:58
Előzmény: #438  Törölt felhasználó
   Egy időre elköszönök.   Első  nagyobb emelkedésnél  80 ft fölé várom.      80 ft feletti árfolyamnál írok legközelebb.  Míg itt van 40 ft alatt addig még vásárolgatok.  MINDENKI a saját elgondolása szerint cselekedjen.  NE  azzal takarózzon,hogy mit olvasott,ki mit írt a fórumon.    Tiszteletem a DELTA részvényeseknek.     
Törölt felhasználó 2024. 02. 08. 08:48
Előzmény: #436  MANOPI
Tudod itt az is a baj h egyetlen tippünk v elkepzelésunk se jött be 5. éve, semmi, akkor milyen reális alapja van annak h aki emelkedest vár annak igaza lesz? Sajnos itt páran, főleg a szektaba egymasba tartják, tartjuk a lelket, mikozben semmi érdemi, ami nekünk is jó lenne nem történik.... Mindig holnap fog történni.... Majd holnap.... De aztán marad holnap is a posvany.... Így telett el lassan 5 év..... 
Törölt felhasználó 2024. 02. 07. 15:20
Törölt hozzászólás
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 07. 11:03
Előzmény: #430  MANOPI
   Hát, a jelenlegi árfolyamot elnézve ,  a mostani fizetésükért  is  kb 37 forintos árfolyamon kaptak részvényeket.  :-)                                                                                                                                                                   Viszont akkor minden hónapban kapnak prémiumot a megélhetésre.  Igaz, telóra és autóra , benzinre  nem kell saját költség.   Talán a nappali étkezést is megoldják napközben az irodában pogival,mert hát vigyáznak a pénzünkre.     Na jó, csak viccelődtem.  Mi mást is tehetnénk ebben a szűk 5 esztendőben.   :-)
ikon 2024. 02. 07. 10:19
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2024. 02. 07. 09:01
Előzmény: #431  Törölt felhasználó
Amugy meg nagyon szomorú h erről kell írni a masik topikban is, nem arról h korrekt a cég, jol megy és vajon mennyi az annyi, hanem h mekkora kockázat ide fektetni. Szégyen amit műveltek delta vezetés, nagy részvényesek h elnézitek tétlenül 5.éve, hogy szart se ér a papír a piacon, meg mindenki szarozza, negatívan látja, ez az 5 éves kemény munkátok eredménye, meg az h 189ről 37 lett az árfolyam, részemről már ma is ment az ima h bőven visszakapjátok...... Bőven bőven, bőven..... Nem minden a pénz...... 
Devilio
Devilio 2024. 02. 07. 06:21
Előzmény: #432  rratfai
Megvehetted volna  az egészet hétfőn 36-on!
rratfai 2024. 02. 06. 23:53
Igen,jól látod.Régóta figyelem én is  a delta t..Nagyjából másfél hónapja veszem,szigorúan 38 alatt.300 k a cél,2/3 van meg.Akik fenntről vannak azoknak kemény kitartást,Manopi véleményét osztom.💪
Törölt felhasználó 2024. 02. 06. 23:16
furcsa az egész....
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 06. 22:26
Előzmény: #424  MANOPI
  NER-es cégeknél  én  nem nézek könyv szerinti értéket.   Őket aztán nem érdekli.    A DELTA  így  is  már most  jobb mint amilyen például a 4IG volt a kezdeteknél.  Én így gondolom.  A  380 millió  darab részvény bevezetése valamiért engedélyeztetve  lett.  Az MNB már nagy barát.    :-)  :-) Delta dolgozó beiskolázva.  :-)  A bank milliárdokat tesz be kötvények formájában.  És ez csak a kezdet szerintem.  Én így gondolom.  Tartom magam az elképzelésemhez.     Érdekes,hogy egyre több "ismeretlen érkezik"  ide a placcra, ÉRDEKLŐDNEK, van aki a haverja miatt.  :-)  :-)  
fiftififti 2024. 02. 06. 17:33
Előzmény: #428  Törölt felhasználó
Basszus, ez mindent elárul a részvény iránti érdeklődésről bizalomról!
Nincs 1 millió ft napi forgalom, nem is tudom mikor volt ilyen 😲😲
Törölt felhasználó 2024. 02. 06. 16:46
Előzmény: #427  fiftififti
A Sétáló idejét tölti manopi már jó pár éve 🙂
fiftififti 2024. 02. 06. 16:43
Előzmény: #426  Törölt felhasználó
Én tisztelem és becsülöm manopi végtelen kitartását.
Azért az 58 év csak 58 év. Nyilván ő sem dolgozik, mint én sem (közzel10 éve) , most 51 évesen. Illetve dolgozom, csak amikor akarok és annyit amennyit akarok, teljesen független vagyok munkáltatóktol.
De nagyon nem szeretnék egy részvénybe ami nem produkált öt éve semmit, még két-három évet ülni, ezért is váltottam csak apró maradt itt deltában.
Az idő véges és szaladnak az évek, amíg az ember tud jönni- menni utazni, hobbijának élni addig kell megkeresni a rávalót és nem valami ócska munkahelyen, idióta főnököt elviselve, hanem ezen a nyomorult  magyar tőzsdén👍
Kitartást, a remény hal meg utoljára 😉
Törölt felhasználó 2024. 02. 06. 16:31
Ez végül is így igaz, ahogy leirtad csak nem tartott sehol 5 évig, ezt várjuk amiket írsz 5. éve.... De igazat adok összeségében, csak attol nehéz ez mert pl opusnál, ha akár korán is adta az ember 800hoz képest v később mégis volt egy érzése h oké történt valami, sikerült ahogy sikerült, de az esély legalább meg volt rá, itt az a durva h mióta delta csak a szívás van, semmi esély semmire, ez a nagy különbség......
Vicus2000 2024. 02. 06. 16:17
öreg róka nem vén róka:)
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 06. 16:16
Előzmény: #423  Törölt felhasználó
    Nem  kell messzire  menned (  kereskedési stratégia )  ,  az Opus anno  40 forinton a végtelenségig vásárolható volt.  Utána  ugyancsak 200 forinton.   Utána  800 ft.  Itt a DELTA-nál  anno ez volt 80  forinton, bármennyit vehettél, utána 3 nap múlva  160 ft volt.   Én 58 éves vagyok, mégsem idegeskedem.  ( időtáv )  .          Feltételezem,te jóval fiatalabb.   Nyugalom, :-)                                                                                                  Nézd, szerintem a DELTA  is menni fog az Opus.  App , stb után.    Ez egy ilyen játék.     SZVSZ !   Csinálsz amit gondolsz,  NE 1-2 év múlva másra mutogass mint itt sokan teszik.  Legyen saját gondolatod, azt csináld, ezt már sokszor leírtam.     Szép napot. 
Törölt felhasználó 2024. 02. 06. 15:57
Előzmény: #422  MANOPI
De ugye az idő is pénz ...
 És apró híre sincs h emelkedni akarna, egyet mondj meg manopi ami engem nagyon aggaszt és zavar h mindig kapni, bárhol kapni, ez pl téged nem aggaszt? Beállsz es kapsz bőven 40 alatt, de bárhol mióta delta..... 
MANOPI
MANOPI 2024. 02. 06. 15:48
Előzmény: #421  Vicus2000
    Szeretik ezek  nagyon a pénzt !     Nézd a többi  NER-es céget.       Itt  is  " HASZNOSÍTVA "  lesz a 380 millió darab részvény.     NEM   csodálkoznék  ha  jönnének  újra a " nagy"  nevek.   Erre számítok.     Persze  ez csak a véleményem.  Ezért építem itt tovább a bázisom.   
Vicus2000 2024. 02. 06. 15:41
Előzmény: #420  MANOPI
Még ebben az életben?

Topik gazda

Mumi
3 1 4

aktív fórumozók