Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
de utána meg a a 4ig részeként tuti h nem 37, hanem jelenleg pl 800 nyilván meg lenne, h mennyi az annyi, az tuti h több száz 37 helyett, a deltának nem akar ez menni, lásd elmúlt évek...
Az átlagár nem arra vonatkozik. Az tőzsdei kivezetés esetén áll fent, amikor felvásárolják a céget egy külsős nagy multi. Akkor lehet az a minimum ár, az általad említett. De lehet sokkal magasabb is, például egis esetében, vagy kb. 20 éve a cofinec-nél
Amúgy én is elgondolkodtam rajta, és talán nem ördögtől való elképzelés , hogy a jóval nagyobb tőkével rendelkező 4ig felvásárolná ezt a szart, így nagyobb potenciállal rendelkezne az IT. szektorban. Persze mindjárt írják ,ez teljesen lehetetlen. Azért emlékezzünk, anno opimus -konzum egybe olvadáskor is. Szinte mindenki lehetetlennek tartotta , aztán?? Itt minden lehetséges, mint annak ellenkezője is 😱
sajnos újra piros (37, alacsony forgalom, 6 milla) újra csak a szar kendőik az arcunkon, és a könnyek mellett, csak a mínuszok gyűlnek a számlán, ez a delta, ehhez értenek 5. éve, az ima folytatódik, csatlakozzatok minél többen, lásd lejjebb....
félelmetes egy papír az biztos, azért csődtől én nem tartok, azért ez egy régebbi múltra visszatekintő IT cég, de jó lenne egy olyan hír ami stabil alapot adna, kapaszkodót nekünk és 100 fölé vinné a részvény árát, de a félelmeim nekem is megvannak, de egy gondolat ami talán megnyugtató: itt egy normális közlés, pozitív dolog nem volt, csak a szar van öt éve, nagyon furcsa, azért ott1-et agyon fényezték, célár, ilyen jó, olyan jó, itt a cég egy anti kommunikátor, saját magukról egy jó dolgot le nem írtak még, semmit, csak a szar 5 éve, ott1 agyon lett dicsérve, célár stb..... Bár az h öt éve esik a delta félelmetes hozzáértő szemmel, talán már az is jobb lenne, ha eladnák az egészet, olyannak, aki ért is hozzá, mert ezek a deltások nullák, semmi súlyuk sehol, lásd ellenpélda 4ig, gloster, hol a delta? sehol, adják el pl a 4ignek, csak írtam valamit, aztán akkor talán 5 év emelkedés jönne esés helyett, nekem óriási csalódás a delta.... Megy tovább az ima rendületlenül, nekünk szar, legyen nekik is, erre biztatnék mindenkit, akinek szart okozott a delta, sajnos sokan vagyunk....210-ig, amit ígértek ima, több emberről tudok akik csinálják, ők ígérték a 210et, helyette 37, mi meg kérjük h kapják, meg ezért ami megilleti őket: "Odaütnél, ha tudnál Odaütnél, mert fáj Odaütnél, ha tudnál Odaadnád, ami jár Hős lehetnél csak egy napra Hős lehetnél ezután Hős lehetnél csak egy napra Odaadnád, ami jár Ne változz a széllel Hiába kér Most mindenki egyért Egy mindenkiért A hátadban késsel Egy dalt énekelsz Most köpnél, ha tudnál De mégse mersz Amikor nem segít a szó Amikor ütni volna jó Legyen a szíved jéghideg Adj oda mindent, amit lehet" Republic - Odaütnél, ha tudnál
Így van ,nyáron a nagy semmire vették opit- appot ,amikor amúgy is uborka szezon van , semmi sem szokott történni a tőzsdén!! Majd ha elfogyott a leszorító kölcsön vett papírjuk ,akkor a spekik feánthatják 40-50 százalékkal is, mert mint látjuk sajnos semmilyen jó hírre nem reagál 😟 Hátha most ezt is ,bár félelmem leírtam szekta fórumban.
bízzunk bent, de ugye, az nekünk kevés önmagában, ha nincs mellé forgalom és árfolyam emelkedés, opust se azért vették v appot, hanem mert csak és kész
az a baj h egy opust, appot hosszú hónapok óta keményen vesznek és még mindig jóval nagyobb a forgalmuk, mint ennek a fosnak, a legeslegnagyobb gond sok más mellett h nincs forgalom és nincs átláthatóság, hogy oké nyertek ennyi és ennyi pályázatot és ez valós? ha valós lesz mikor lesz és ezek összessége mit jelent...? forgalom és átláthatóság nélkül semmi jóra nem számíthatunk, átláthatóság alatt értem a részvényeket is pl mi van az opcióval....?
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)