Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
39,2-nél vannak nullán a csődös papírok. De nyugodtan számolhatunk azzal, hogy átlagban törekednek min ennyire. vsz már nem ezeket adják. Szurkolok minden Deltás kisrészvényesnek. Nem ezt vártuk semmiképp.
5. éve várjuk, azért az nem kicsi idő és pl te is jóval korábbra vártad, sőt....nehéz elfogadni, főleg a durva, többszörös, folyamatos inkorrektségük miatt....más cégek miért tudják korrektül csinálni, ők miért nem? Akár egy 4ig ezerszer jobb minden téren, lehetett keresni, voltak komoly bejelentések, stb, itt 5 éve csak az inkorrekt posvány 80%os szopatás megy.... Csá :)
Más miatt vagyunk itt árfolyamilag. Sajnos el kell fogadnod, várnod kellett,kell. Találj ki valamit amivel segíteni tudsz a jelenlegi állapotodon. Én nem voltam mínuszban, mégis vásárlok még folyamatosan. Gondolj arra,hogy a NER innen is AKAR pénzt kiszedni. Fog is kivenni, SZVSZ !!! Csá. Ennyi mára. :-)
a 0.78-as papírok kb ennyit érnek olyan 33-37 körül valójában, ez le lett vezetve régebben, szóval az a 0.78 az kábé itt van, ebben talán majd a régiek is megerősítenek, kérem is őket, ha olvassák tegyék meg...hogy jól írtam-e? Abban igazad van, h eleve hiba volt, nem kicsi belevenni, én személy szerint azt hittem h egy pappal, kadosával, de leginkább barnával a fedélzeten jóval korrektebbek lesznek, ezzel szemben minden képzeletet felülmúlóan inkorrektek, részemről ezért megy az ima, csak kapnak egy gyomorfekélyt előbb, utóbb vagy mást, máshogyan mástól, miközben a hátuk mögé lesnek folyamatosan h nem követik-e őket a jóakaróik vagy a megbízottjaik, az én megbízottjaim a felsőbb erők, csatlakozzatok, kérjük, amikor csak eszünkbe jut h egy perc nyugtuk ne legyen 210-ig....ott abba lesz hagyva....
Opsnak kb 700 millió papírja van, tehát nincs dupla annyi, mint a delta. Viszonyítsuk össze, mi van benne. A papíprok java részt sajnos a csődeljárásban lettek kiadva. Van egy tippem, hogy többnyire kinek az érdekeltségébe került. Aki picit is benne volt, vagy utánanéz, vsz ugyanarra jut. Az, hogy azóta nagy pakkok hogyan mozognak, elvileg eladási tilalom ideje alatt, az más kérdés. Teljesen követhetetlen. Igen, erős hír kellene.
A jóval korábban kölcsön vett papírokból van még rengeteg a lenyomó patkánynak, azzal nem engedik emelkedni az árfolyamot. Ha azt kifut akkor talán szabad az út, de az lehet egy hónap, akár egy év is 😟
Manopi leírta előttem, miért opus, appennin mennyit ér, ki tudja, ezt se tudja senki, átláthatatlan, káosz, sajnos, pl az is érthetetlen h az erőlködő hülyegyerekeknél, hogy van ennyi papír, v milyen papír van. Vagy egyáltalán kinél milyen papír van, honnan...., erős hír kéne ide v amit manopi leírt, leginkább mindkettő....
Na, az a megmosolyogtató mikor egyes fórumozók "állítják", hogy tudják,hogy a másik fórumozónak mit mutat a számlaegyenlege. :-) Ha már kíváncsi rá akkor leírom, jóval több mint 2 millió darab van . Vásárlom folyamatosan. EGYSZER A NER INNEN IS AKAR KISZEDNI PÉNZT, nekem is jó lesz akkor. :-) :-) JA, és én nem foglalkozom más kereskedésével, sem azzal amit csinált ,. sem a mostanival, elkövetkezendőkkel. Csak időnként leírom amit gondolok. Ha velem nem foglalkoznak akkor én sem foglalkozom mással. Ennyi. A DELTA-ról kell írni.
Megmosolyogtató,hogy a Pénteki kb 30 milliós forgalom-nál-tól mindjárt a "megindulást " várták néhányan. :-) 380 milliós darabszámú részvénnyel rendelkező NER-es cégnél ( 30 milliós forgalomnál várták ? ) ????? Kérem,itt majd akkor lesz valami ha napokon keresztül 500 millió- 1 milliárd forintos forgalmú napok lesznek. Addig csak a spekik erőlködnek. Majd ha a NER egyik Magántőke alapja elkezdi vásárolni, na , akkor lesz emelkedés. Azt akarják,hogy itt legyen,itt van. Ha úgy akarják akkor több száz forint lesz. Semmi köze a "tartalomnak" az árfolyamhoz, sem most sem a későbbieknek .
ŐSZINTÉN a DELTA részvényről
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)