Topiknyitó: Törölt felhasználó 2024. 01. 09. 19:15

ŐSZINTÉN a DELTA részvényről  

Nyitnék egy új topikot, amiben A Delta részvényről beszélgethetnénk őszintén támogatást adva egymásnak ebben a nehéz időben. Várnék mindenkit akár a lufiból is, ide bárki őszintén leírhatja a véleményét, arról is ha megbánta h deltába fektetett és arról is, (ha valamikor a cég megemberelné magát befejezné a pofátlan csalást, átbaszást), hogy egy emelkedő szakaszba mi várható, mik az érzései, minden téren és tekintetben.
Egy szabály van a normális hangnem és trollokat sem szeretnék.
Én magam az emelkedésben vagyok érdekelt, ugyanakkor mindenkit arra kérek, akinek nincs deltája, hogy ezerszer gondolja meg h vesz-e, mert ez a papír a nyugalom megzavarására különösen alkalmas és 2019-től, amióta létezik a Delta gyakorlatilag 170-ről 40 alá, jelenleg 36.5-ig esett, 31 az alja, teteje 189 (A Delta az Estmédia révén került a tőzsdére, érdemes utána olvani pl itt: https://forum.portfolio.hu/topics/est-media-szekta/27296?oldal=4144
Ma éppen zöld, de ez sajnos a Delta életében felettébb ritka. Eddig rengeteg csalódást és fájdalmat hozott azoknak, akik bíztak bent, de reméljük h záros határidőn belül lesz ez másképp is. Hajrá Delta, Hajrá te híg fos! (Gpeti szavai, akit ismeretlenül is nagyon bírok örökzöld szavai az Opus topikból)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2024. 01. 10. 16:15
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2024. 01. 10. 15:59
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2024. 01. 10. 15:54
Előzmény: #36  Törölt felhasználó
Azt nem értem h miért nem jó nekik a magasabb részvény ár? Ha indulna már öntik is vissza, 5. éve 
Devilio 2024. 01. 10. 15:53
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2024. 01. 10. 15:14
Előzmény: #34  oldrider
Eleve azt se tudni normalisan h kinél mennyi papir van, ezekkel a követhetetlen papirokkal ők maguk nyomják le az árat, a megvezetett részvényesek rovására, már csak ezért súlyos büntetés, börtön járna. 
Kinél vannak a papírok és mi a terv velük, az ár lenyomáson kívül? 
Törölt felhasználó 2024. 01. 10. 15:08
Előzmény: #34  oldrider
Igen, sajnos így van, most is a legerőtlenebb papir, óriási csalódás a delta nekem is, vidrának is van pofája verni magát az interjúban, hogy ő már mikor az ITben dolgozott, meg jelen volt a magyar számítástechnika indulásától, gondolom tele van pénzzel és ennek ellenére részt vesz ebben az aljas dologban, a kifosztásunkban, a full gazdag berkivel, barnával és a tobbi faszszopóval egyetemben. Életem legnagyobb csalódása jelenleg az, h hittem ezeknek a szarkupacoknak. Miért nem csinálják, amit a gloster v a 4ig? Azért mert lopni, csalni könnyebb. 
Mióta delta 81 százalékot esett a részvény, 81 szazalekot és van pofájuk tetszelegni kifelé, mintha minden rendben lenne. 
A szektában meg oda járnak jopofizni velük a kozgyűlesekre 81 százalékos esés után...... 
oldrider 2024. 01. 10. 13:23
Előzmény: #25  raus
Sokan olvassák az új topikot a szektából. Szerintem ők a mínuszolók. Még mindíg nem látják azt, hogy itt tök mindegy, hogy a Delta eredményesen nyereséggel vagy veszteségesen működik. A rossz emlékű, rossz hangzású Est média nevét lecserélte egy szervezett bűnözői csoport. Az Estnél sokkal nagyobb kaliberű, zsivány, tolvajokból álló konzorcium ez a Deltának nevezett aljas társaság. Az IT Delta szisztem egy alibi vállalkozás, ami csak azért van, hogy nevesítve legyen a nyert pályázatokból a fehérgalléros maffiózók zsebét, vagyonát gyarapító pénz. Nem mondom, hogy nem lesz soha 50 vagy akár 100Ft felett a részvény ára, de ezek a Deltások Amerikában vagy olyan országban ahol rendesen működik a bankfelügyelet már régen súlyos évekkel a nyakukban börtönben rohadnának.
raus 2024. 01. 10. 13:18
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
Persze de a 210 az semmi sem lenne 6 év szopatas kozben a gyufa is 5x dragabb lett !!
Szekta látom elzavart, szégyellhetik magukat !!
Ők mit gondolnak?
Gpetiznek az is állítom egy kamu !!
Törölt felhasználó 2024. 01. 10. 12:58
Előzmény: #28  kozma_feri
Egyetértek..... Miért nem teszik? 
Törölt felhasználó 2024. 01. 10. 12:57
Előzmény: #29  raus
Igy van, de minimum a 210 lenne..... De hol van? 
Törölt felhasználó 2024. 01. 10. 12:56
Előzmény: #27  kozma_feri
Gratulálok, végre egy plusszos történet, jol tetted h nem vártál tovább, onnantól csak egyre nagyobb posvány jött, sajnos mind a mai napig..... 
raus 2024. 01. 10. 12:54
Előzmény: #26  Törölt felhasználó
Van a pofajukon bőr vastag rohadek tetves poklok poklara valo szornyek !!!
Hazudtak 210 azt mi van mi a fuck ???
Azt ha 210 lenne lesz az is mint a semmi 5-6 ev alatt meg millio minusz nulla 
Konzum felfutás kell ide min 2000 hogy nullaban legyunk!!!!
kozma_feri 2024. 01. 10. 12:51
Előzmény: #5  ronaldinyo
Abban teljesen igazad van, hogy a kommunikáció az katasztrófa, semmit marketing nincs kb. Én a Glosterrel szoktam párhuzamba állítani, ott azért sokkal világosabb, hogy honnan jöttek és hova mennek és hogy haladnak és ki van a cég mögött. Hogy most az árfolyam jó helyen van-e vagy nem, arról nem akarok véleményt mondani, de szerintem, ha a Delta is hasonlóan kezdene el működni (minden más változatlansága mellett), az már nagyon sokat segítene a bizalomban és az az árfolyamon is meglátszana.
kozma_feri 2024. 01. 10. 12:46
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Nekem még est média időből volt, 72-n kezdtem el venni, az utolsó beszállóm 3 Ft-on volt, azt hiszem, kb 100 ezer darab volt összesen, az átlagom azt hiszem 10 Ft körül volt. Aztán 1,1 Ft-ról pattant, ha jol emlékszem. Néztem és reméltem (500 Ft meg ilyenekről álmodtam). Emlékszem, amikor valami 190 Ft-ig felment kereskedés alatt valami irdatlan forgalommal, de a napot már minuszban zárta. Itt nagyon gondolkodtam, hogy eladom a fenébe, de persze a kapzsiság győzött... Onnan végignéztem, hogy Covid alatt 50 alá is ment, majd vissza 120-ig és mikor megint jött lefele 100-nál eladtam.
Törölt felhasználó 2024. 01. 10. 12:38
Előzmény: #25  raus
Így van, én is minden nap imádkozom ezért, akadjon a falat a torkokun miközben a pénzünket költik a mocskos csalók..... 
raus 2024. 01. 10. 12:34
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
Erre ki ad minuszt amikor FULL IGAZ! !!!
Tonkre tettek embereket csaladokat mintha ők lennének az urak aztán majd imadkozom hogy az élet dontetlenre kihozza amit pénzben kaptak azt fentről büntessék meg!!!!
Ottone az még szörnyűbb!!!
Törölt felhasználó 2024. 01. 10. 12:11
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
36,7 újabb zöld nap a tegnapi után? Reméljük, köszönet és hála a delta csaló és átbaszó vezérkarának és társaiknak, reméljük sok ilyen napunk lesz még..... 
Törölt felhasználó 2024. 01. 10. 11:12
Itt viszont szerintem már nem szabad eladni, akinek van és bukó lenne. 
Törölt felhasználó 2024. 01. 10. 10:50
A legrosszabb a tehetetlenség, a düh, és, hogy bárhol is veszel bukó legkésőbb másnap, pl aki tegnap vett 36on ma már bukóba ül, elképesztő, jó papír, szép papír, dicsérjük is majd, de miért is? Akkor hátha megindul. A szektában majd biztos írják 35nél h ezen topik miatt esett 36ról 35re🙂🙂🙂
Törölt felhasználó 2024. 01. 10. 10:32
Előzmény: #20  oldrider
Köszönöm, hogy leirtad, kitartás, sajnos egyre inkább én is így látom, ráadásul hintették úton, útfélen h jó lesz 2019 ben pappal, barnával, stb. Elképesztő nagy átverést csinálva. Én csak abban bízom h valahogy az élettől visszakapják azok az emberek, akik ezt kitervelték és véghez vitték, részesei, beleértve azokat is akik mindenfelé ajánlgatták a papírt, legyenek örökre átkozottak és egy nyugodt alvásuk ne legyen amíg élnek. Ez az egyik fontos, a másik h ezekbe a szutykokba nem szabad belevenni soha, delta, opus, appenin, ott, set menjen bárhova is az arfolyam, lehessen vele barmennyit is keresni, mert egyszer úgyis megszivod velük, de nagyon. Én azért még bízok bent h valami általunk nem látott okból felhúzzák még valamikor. A kérdés meddig es mikor? Ha elindul is meddig megy 50,100,150, 210, ha esetleg elindul akkor sem lesz könnyű, sőt. Sajnos jelenleg úgy szar ahogy van. 

Topik gazda

Mumi
3 1 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek