Várom a tippeket, azaz melyik párt, pártszövetség, hány képviselőt küld a parlamentbe. Természetesen az eredmények kihirdetéséig lehet a véleményeket módosítani és nyílván az fog nyerni, aki a leghamarabb jósolja meg - vagy közelíti meg - a végeredményt. A legjobb "jós" vállveregetésben részesül! 😄
szégyelheti is magát - nem kicsit - ez a megalkuvó, megvehető 'mimagyarok' horda, ha nem ekkora arányban zavarja el ezt a g@@i tolvaj, hazug, ukrán-vérben tapicskoló, putyler-segg@t nyaló....stb.stb o1g-t és maffia-bandáját...(?)☺szvsz
Egyszerű parciális leképezéssel nekem 71,25% részvételnél van a matematikai egyenlőség, felette ellenzéki többség. Régebbi választási és egyéb adatokat vettem alapul, de a pszichológiát nem lehet ebbe belecsatornázni. Meglátjuk, bizakodom, hogy az emberek a szabadabb életkörnyezetet többre értékelik mint azt, hogy mindig függjenek valakitől és mindig megmondják nekik, hogy mit tegyen és akkor dobnak nekik valamit, és valakinek többet mert az éppen többet ér a hatalomnak adott pillanatban, és valakinek kevesebbet mert az kevesebbet.
Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Azokon a helyeken látom magasabbnak a részvételt, ami fideSS körzet. Egybevág azzal, amit a szavazókörben is láttam: rengeteg nyugger, fiatalok nélkül.
Országgyűlési Választások 2022 Tippverseny