Várom a tippeket, azaz melyik párt, pártszövetség, hány képviselőt küld a parlamentbe. Természetesen az eredmények kihirdetéséig lehet a véleményeket módosítani és nyílván az fog nyerni, aki a leghamarabb jósolja meg - vagy közelíti meg - a végeredményt. A legjobb "jós" vállveregetésben részesül! 😄
Hát. Bár már reggel tudtam, hogy ez lesz. De mindig meglepődök, hogy mennyire gyalázat ez az ország. Nagy elégtétel lesz, ha látom majd a szenvedést mind a kormányban, mind az istenadta nép esetében. Egy 5-10 év mélyválságot remélek. Megérdemli mindkét fél.
Szomorú, hogy ilyen nagy a különbség, de a faluk és kisvárosokban úgy látszik, ekkor a fidesz fölény. 2/3 azért nem lesz szerintem, jön föl az ellenzék. A KKP is jön föl, de nekik max 4% lesz. És lehet, hogy a Mi Hazánkon fog múlni, hogy bejut-e és ezzel nem lesz meg a Fidesznek önállóan a 2/3.
Személyes véleményem, hogy Orbánt nem lehet balról leváltani, amivel 12 éve próbálkoznak, mert a Fidesz alapjában véve egy balos-populista párt. Csak jobbról lehet leváltani és ehhez egy nemzeti-liberális párt kell, személy szerint én egy ilyet tudnék igazán támogatni...
Sajnos én sem hiszem, hogy orban nem fogja túlélni a 4 évet. Szerintem kihúzza, sőt, ezzel a néppel 2 éven belül tényleg királlyá is koronáztatja magát. Nekünk az oroszok valók, nem az EU. Szerintem ki kell lépni, adjuk át helyünket egyszerűen az ukranoknak. Ne tartsuk fel azokat, akik haladni akarnának, de mi csak olyanok vagyunk nekik, mint egy kolonc. Nincs még lefutva a meccs, de ha tényleg 2/3 lesz, hát, akkor gratula a népnek. Eddig az EU nem akarta sz...atni a magyarokat, mint népet, viktátorral volt a bajuk. Ha viszont most nagy arányú győzelem lesz, akkor már teljesen az lesz a vélekedés, a magyarok EZT akarják, akkor sz...hatnak. Gratula! :o)))
Ugyanarról beszélünk. Ha van pénz jó kormány, ha nincs pénz, akkor meg rossz. Ilyen gazdasági bumm mellett, ami az elmúlt 4 évben volt, rohadt nagy meglepetés lett volna, ha nem a Fidesz nyer...és abban is egyetértek, hogy keserédes lesz a mosoly Orbán arcán, mert a következő 4 év csúnya gazdasági hullámvasutat hoz majd...
Á. Ez nem néplélek kérdése. Amíg elhiszik a prolik, hogy jól élnek, addig bárkit megszavaznak. Már a Kádárt is az legitimizálta, hogy a nép évről évre kicsikével jobban élt. Mondjuk hitelből, mint most. Nem baj, ősszel már más szelek fognak fújni. LEgalább annak a pofájába hull a szutyok, aki összehordta. Nem lesz kifogás!!!
Pontosan erről van szó. 0 kormányváltó hangulat volt az országban. 2006 után milliós tüntetések voltak Pesten, ma az ellenzék jó ha 1-200k ember tudna így mozgósítani. Arról nem is beszélve, hogy az ellenzék nem igazán érti a magyar néplelket, ellenben a Fidesszel, ami erre nagyon is rá tud játszani...
Amíg anyucinak Nike cipő van, apucinak meg új Audi, addig a fidess marad. Nyáron beüt a válság, ősszel már jönnek a tüntetések, szeptemberben már égni fognak a gumik a fővárosban.
Attól tartok, hogy nem. A nép bekajál mindent tőle + gátlástalan csalások Előbb lépünk ki az eu ból és a natoból és hívja be a ruszkikat, minthogy lelépjen. De ne legyen igazam.
Én valószínűnek gondoltam reggel a 2/3-ot, le is írtam az egyik topicban. Szimplán láttam a szavazókörben a korösszetételt. 40 nyugger mellett 1 db 18 éves gyerek volt, amikor savaztam. 2 éven belül előrehozott választás lesz. Ez garantáltan Orbán utolsó győzelme, élvezze ki.
Országgyűlési Választások 2022 Tippverseny