00000

Regisztráció: 2019-03-08 09:20:36

Hozzászólások száma: 217

Utolsó hozzászólás: 2022-12-07 18:33


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 18:33

https://www.arcanum.com/hu/online-kiadvanyok/Szoveggyujtemeny-szoveggyujtemeny-1/a-xx-szazad-irodalma-9C3D/radnoti-miklos-1909-1944-A5A2/versei-A5A3/eroltetett-menet-A671/
Erről nem is beszélve, de az ostoba fityesz hívők csak nyomják.
Tessék ezt a szenvedést átélni és elolvasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!:((((
Köszönöm, hogy felhoztad, picit olvasgattam belőle. Szomorú, és van itthon ilyen szemét banda aki ezt legitimalizálja!!! 
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 17:39
Mit is köszönhetünk meg? Ismét félrevezetés.
https://mult-kor.hu/a-nemzetmentotol-a-nemzetvesztoig-hanyfele-horthy-kep-letezik-20220209
Azért szeretitek Horthy-t mert olyan hinta politikát játszott mint viktátor!! Röviden, konyhanyelven, hogy mindenki megértse. Elsőként benyalt a náciknak és amikor már nem vette be e nyomra gyorsan átállt az oroszok mellé. Igenem de a 2 bécsi döntést figyelmen kívül hagyva, mivel nagy országot akart így bukta azt is amit vissza kaptunk. Szóval Horthy minden volt, csak jó nem!!! Meg lehet magyarázni, hogy zsidó embereket mentett! Ez rendben is lenne, de kérdem én , mennyi  ártatlan ember és szidó vére száradt a kezére akkor mikor nyílt utat adott a náci förtelemnek?!!
Innen tessék indulni és nem beszélünk megint félre mint mindig!!!
https://mult-kor.hu/20100830_a_masodik_becsi_dontes_pillanatai
Sajnos van egy rossz tulajdonságom, hogy nagyon nem bírom a hazugság csíráját sem és többnyire tisztába vagyok az olyan dolgokkal mint a történelem. Ha meg nem világos valami akkor utána nézek.
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 17:22
Én is köszönöm, hogy gyakorlatilag ennek is köszönhetjük a hatalmas inflációt. Mivel infláció falhatóereje ez volt. Főként a vállalkozok és a fuvarozok kénytelenek voltak beépíteni, mert ők a ársapka nagy részében a piaci árat kénytelenek voltak fizetni. Őket senki sem segítette. Hozza járul a devizánk "remek" állapota és a napi kamat szint. A lakosságnak nem kell mindennap menni autóval, de enni igen. Tudom sokan járnak vele dolgozni én is sokat használom ez is tény. De kiszámolva amit nyertünk a 480-os szinttel nagyjából dupla áron fizettük vissza a kajákba, ellátásba. És nem feledjük egy autónak bizony szerviz igénye is van hisz igencsak kopik az alkatrész, olajcsere stb.  Nemcsak üzemanyag a lényeg ezt úgy hívják kedves fityeszesek, hogy revízió. Ezeknek az ára jelentősen nőt, mivel ezeket ki kell szállítani a autószerelőhöz, és többnyire céges vállalkozok, fuvarozok gls stb szállítja itt szintén bukik a dolog. Nem beszélve a rezsi áraikról ami szintén ennek köszönhető, nagy részben. Ebből csak amit leírtam nagyjából 2-3% plusz infláció adódott, hisz senki sem akar az amúgy is nevetségesen alacsony fizetésen még nagyobbat bukni. A 2-3% már közgazdászok is kiszámolták, de lehet a szinteket nézve ez bizony 5% is. De a számokba nem menjünk bele, nem szeretnék senkit untatni, majd az éves infláció megmutatja a dolgokat és az ársapka negatív mértékét is.  Szóval köszönjük az ársapkát, de nem kellett volna és talán nem fizetünk háromszorosát mindennek meg. De hááát z így volt jó, mivel óriásit nyertek rajta:((( Ejj, szintén a lopika ugye, nem elég a 12 év meg kell még nyomatni?:))) És ezt a híhazugon és a többi propaganda szennyen nyomják gondolom ezerrel.
Azon se feledkezzünk meg, hogy az adót mindenen többszörösét fizetjük meg. Azonban fent leírtak nagy átlaghoz nem jut el, pedig csak picit széles látókörben kell gondolkodni!!!
ORBÁN TAKARODJ !!! ma, 06:05

https://www.portfolio.hu/uzlet/20221206/gulyas-gergely-bejelentette-eltorlik-a-benzinarstopot-583698
No persze a szankciók!! Kedveském Szlovákiában, Ausztriába korlátozás nélkül lehetett kapni mindet is:))) És egész Európában nem volt gond az ellátással, de a fejetekbe nagyon nagy gond van.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 14:10

https://www.portfolio.hu/deviza/20221206/megint-a-forintot-bantjak-415-nel-az-euro-583442
Szomorú, de egy ilyen vétó után, no meg a többi után nem igazán lehetett más kimenet. Jó, hogy napi kamatszinttel tudnak játszani, de ez nem sokra vezet, kb ha ezt nem hozták volna meg nagyjából 500.-550 Ft-os árfolyamról beszélnénk. Lassan az alapkamat felső szintje a csillagos ég, most talán az olló 25% körül mozoghat, borzalmasan elkurták ezt is:(((
ORBÁN BUKÁSA - 2023 kedd, 13:52
Sajnos az országnak is:(((
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 13:49
Erre Varga is reagált, hogy igaza van!! Tehát ő is örök életre szeretett volna pénzügyminiszter maradni? Ne beszélj félre már megint. Csak azt nyomatod amit megcsócsálsz a száddal és jön ki valami kamuhazugság. Az ország szarban van! Kész, ennyi, semmi több. Jegybank elnök kimondta!!!
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 13:38
Ügyes vagy, cukort, neki, és így vártok lét az uniótól:((( Ejj, nem baj, maguk alatt vágják, csak már borulna össze a felépített trágyadombjuk!!
ORBÁN BUKÁSA - 2023 kedd, 09:09
Ezt azért jó látni mert itt nagyon sokan -  és jómagam sem - tudom nézni, hallgatni a "közmédiát". Ő ennek a szellemi leprának a termékét nyögi ide be nap mint nap. Ezt így tudjuk, - ok, hogy enélkül is -, hogy mire fizetünk sok.-sok milliárdot!! Ezt gyorsan lehet cáfolni és nem véletlen a sok per ellenük aminek a nagy részlét el veszítik. De mint tudjuk ez sem jelenti azt, hogy igazat mondjanak, inkább még tovább nyomják az agymenést és újabb és újabb agyatlanokat fertőzzenek meg, hisz nem számít más mint a mélysötétségben szenvedő választókat 4 évente elvenni a fülkékhez és oda tegye azt a bizonyos ikszet ahova kell. Ezért kell neki a beadagolt gondolatait megtartani, mert így tudjuk, hogy, nincs új a nap alatt, tovább folyik a bűzös pöcegödörlé a médiájukon keresztül:)))
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 07:15

Bizony felkészül Románia és Bulgária, ahogy áll most hazánk simán előbb lesz még náluk is euró mint itthon hála orbánkának:(((
Ahogy kuszaszem mondotta volt az 5 legsebezhetőbb ország között vagyunk, szerintem inkább az elsők az unióban. Az, hogy Eritrea rosszabb áll az egy dolog, de szerintem ha így haladunk már nem sokáig, ezt is viktátornak köszönhetjük.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 07:11
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 13:16

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20221205/matolcsy-gyorgy-a-magyar-gazdasag-valsagkozeli-helyzetben-van-583298
Itt már off, összeomlott, végre összetett is felfogat azt amit régóta tudunk:(((
De legalább kint minden is van, itthon meg úgy kell vadászni!! És ők biztos, hogy fognak segítséget kapni, mi meg nagyjából semmit, mivel rablóéknak semmit se fognak adni!! Csak ennyi a különbség a kettő között.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 09:20

Szlovákiában a billában minden is van, még magyar tej és cukor is, hasonló áron mint itthon. Ausztriában 1.43-1,83 között van a benzin és a gázolja sem sokkal több. Jártamba keltben azért figyelek az igazságra.
Itthon a rohadék banda tönkre tett mindent is!!!
Mint mondtam, ha ez a beteg agyú hulladék tolvaj hamarosan nem bukik meg akkor ennek az országnak reszeltek!!! És a hírhazugon meg az fh1 hazugság áradatában továbbra sem esik arról, hogy az ország egy kalap gané most már!!!
Sajnos ott tartunk, hogy lassan kb 100 km megéri ki utazni, hogy legyen karácsonyi asztalra sütemény mert se tej cukor lassan nincs és az ársapkás sem. Minden többi terméken meg van kb 50-80% infláció! Most már a beszállítok sem hoznak, mindenben akkor veszteségük van, hogy inkább kiviszik, és megértem:((( Ráadsul a Szlovák blillában a csont nélküli karaj kilója fele annyi mint itthon és van billa kártyád akkor még több kedvezmény van rá!!!
Köszönjük viktátor!!!
A tanárokról meg már kedvem sincs beszélni annyira szomorú ez a helyzet:(((
ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 21:06

Meg is lesz a kommunikációja a szenny médiájukon keresztül. Azért nem maradhat a kedvezményezett üzemanyag mert az a csúnya, gonosz Brüsszel, ---fúúújj, megszavazta a 60 dolláros ársapkát így nem jön kellő mennyiség idehaza!! Medert már megy a fenyegetés!! Most akkor barátunk a másik beteg elme vagy sem?:)))
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20221203/breking-magyarorszag-is-belement-az-ujabb-orosz-szankciokba-maris-jonnek-a-fenyegeto-uzenetek-583076Elvileg mi menetsülünk legalábbis ez volt a nagy bejelentés színjátszotól:))) Akkor most mi is van, ejj a hazugság hazugságot szül, de nem kicsit, vagy még sincs tele a tank:))
ORBÁN TAKARODJ !!! szombat, 17:14
Így is lehet gondolkodni, de ezt tessék értelmezni
"Ahogyan arról a Portfolio is beszámolt, az Európai Bizottság megállapítása szerint Magyarország nem ért el kellő előrehaladást a reformok terén, és teljesítenie kell a Helyreállítási és Rezilienciaépítési Eszközből származó forrásokra vonatkozó alapvető mérföldköveket."
Avagy ezt a cikkből:
A helyreállítási és rezilienciaépítési tervben Magyarország az uniós költségvetést veszélyeztető jogsértések orvoslása érdekében kötelezettséget vállalt 17 korrekciós intézkedésre, valamint az igazságszolgáltatás függetlenségével kapcsolatos egyéb jogállamisági reformokra, amelyek egyértelműen meghatározott 27 szupermérföldkőből állnak. Ez azt jelenti, hogy a Helyreállítási és Rezilienciaépítési Eszköz (RRF) keretében mindaddig nem teljesíthető kifizetés, amíg Magyarország maradéktalanul és pontosan végre nem hajtotta a 27 szupermérföldkőben meghatározott intézkedéseket - közölte a Bizottság."
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.

friss hírek További hírek