Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Landlord 2022. 02. 24. 05:01
Itt van a skynews csatorna terkepe, amin magyarorszag nem is szerepel. Nagy feher folt van a helyen. A nagy felfedezesek kora mar regen lezarult. Teljes vilagterkeppel rendelkezik az emberiseg. A skynews szerint azonban europa ezen resze meg feher foltkent szerepel, mintha ez a terulet meg varna a felfedezokre es terkeprajzolokra! Ezt a terkepen az NBC-tol vettek at. ott van leirva a terkep alatt. A fejlett nyugat igy tajekoztatja a nyugati lakossagot.  Tragikomikus!  
https://news.sky.com/story/russias-invasion-plan-could-see-military-take-nine-routes-into-ukraine-hitting-kyivs-doorstep-within-two-days-reports-12538657
Landlord 2022. 02. 24. 04:09
Előzmény: #824  durian
A feltetel nelkuli megadasrol kellet volna donteniuk!
Landlord 2022. 02. 24. 04:07
Előzmény: #856  janosvitez
Mar 8 eve varom... Itt az ido, hogy megadjak magukat es a teruletuk a foderacio resze legyen. Karpatalja pedig visszakeruljon a csonkaorszaghoz.
janosvitez 2022. 02. 24. 01:48
Az ukránok 3repterüket lezárták,az oroszok pedig az ukrajna körüli orosz régióban repülési tilalmat rendeltek el...Sajnos már nem sokat kell várni a támadásra...-((
Landlord 2022. 02. 24. 01:02
Előzmény: #854  Landlord
Landlord 2022. 02. 24. 00:58
Előzmény: #810  ________
Igen, a nemetek mar ismerik a hidrogent.  :))))
Landlord 2022. 02. 24. 00:56
Előzmény: #825  yvette1999
Ez kiskegyedet izgalomba hozta?  :)))
Törölt felhasználó 2022. 02. 23. 23:47
Előzmény: #826  Törölt felhasználó
Tudod, benne van a NATO alapokmányában és ezért pofázhatsz szabadon hülyeségeket és nem szükséges gondolkoznod. Tudod mit ? Még ez sem lenne probléma, ha szorult volna beléd egy kisujjkörömnyi emberség !
LBalaton
LBalaton 2022. 02. 23. 23:33
Előzmény: #846  Törölt felhasználó
Az oroszok primitív állatok,az ukránok pedig nem túl okosak ...
hellforceone 2022. 02. 23. 23:00
Előzmény: #843  realmadrid
Ez nem kettős mérce szerintem, csak mutatja az ember/emberiség milyenségét/minőségét. Addig, amíg nem velem történik vagy olyan közelségben, ami már engem is veszélyeztet, addig leszarom, hogy mi van a másikkal. Kíváncsi lennék - csak egy elméleti kérdés és persze nem kívánom ezt a helyzetet - mi lenne, ha mondjuk az oroszok egészen Magyarország határáig nyomulnának és fennállna a veszélye, hogy betörnek Magyarországra és az emberek elkezdenének menekülni nyugati irányba és egyszer csak lezárulna köröttünk minden határ és minden ország azt mondaná, ide ne gyertek és csak annyit mondanánk, emlékezzetek 2015-2016-ra. Vajon elfogadnák a magyarok és elgondolkodnának egy pillanatra legalább vagy sem? Persze ismerem a választ, de mégis... A nyugati világ leszarná azt is, ha mondjuk az oroszok megint Grúziát vagy akár Kazahsztánt ostromolnák valami nemzeti viszály miatt, ahogy igazán az is hidegen hagyja, ahogy Kína bánt/bánik a  kisebbségekkel vagy Tibettel. Ha a háború már lassan az unió peremén zajlik, az már inkább "zavaró" vagy ha Kína Taiwant veszélyezteti, ahol a chipek készülnek, a kedves, érdektelen és pökhendi nyugati emberek okostelefonjába és egyéb, a fogyasztói társadalmat pörgető eszközeibe. Nem kettős mércéről van itt szó, hanem a magát fejlettnek valló nyugati ember egoista felfogásáról. (Mielőtt félreértenéd, véleményemmel nem téged vagy hozzászólásod támadom, ez is csupán egy vélemény)
Törölt felhasználó 2022. 02. 23. 22:15
Előzmény: #848  realmadrid
Ha sem az ukránok, sem az oroszok nem akarják igazán , akkor mit foglalkozzanak vele. Pont ezért nem értem most sem, hogy hirtelen miért lett ez fontos. Persze hiba volt a NATO-val összehozni Ukrajnát.
Ukrajna valószínűleg egy romhalmaz lesz.
realmadrid 2022. 02. 23. 22:08
Előzmény: #844  Törölt felhasználó
Nem az ukránokról írtam. Általánosságban írtam. Az ukrán helyzet mióta húzódik? Sem az eu , sem usa nem törekedett tíz év alatt a helyzet rendezésére. Az eu ami védi az emberi jogokat, a kisebbségeket, ukrajnában szart rá csak azért hogy legyen egy ütköző zóna az oroszokkal szemben. Pénzelték ezt az ukrán vezetést. Ez lett a vége. Természetesen nem értek egyet putyinnal , de mit tett az eu vagy az usa a tíz év alatt?
Törölt felhasználó 2022. 02. 23. 22:06
Előzmény: #845  LBalaton
A világ mindenesetre akkor is oroszellenessé vált, Putyint ezt benézte, tök mind1 mi lesz már a vége, ebből nem fog jól kijönni az orosz nemzet.
Törölt felhasználó 2022. 02. 23. 22:04
Előzmény: #845  LBalaton
Hát én nem hallottam arról, hogy az oroszok nemzetközi szinten valamit tenni akartak volna az ukránokkal emiatt. 
De két aggresszív nemzetről van szó valóban, ahol mindenki egyre erősebbet akar ütni.
LBalaton
LBalaton 2022. 02. 23. 22:01
Előzmény: #844  Törölt felhasználó
Az orosz kisebbséggel nem úgy bántak,ahogyan kellett volna ...
Törölt felhasználó 2022. 02. 23. 21:55
Előzmény: #843  realmadrid
Az ukránok mit robbantottak? Mi volt az amivel ennyire felbőszítették az oroszokat?
realmadrid 2022. 02. 23. 21:52
Előzmény: #842  Törölt felhasználó
Igazad van de pl. Az usa-t érdekelte irak vagy afganisztán? Egy terrortámadás miatt rombadöntöttek egy országot majd otthagyták a szarban. Nem tudom mit szólna a világ ha egy örült , orosz ellenes szlovák terrorista robbantana 
 Moszkvában erre válaszul az oroszok megszállnák szlovákiát. Lenne sipitozás , jogosan de afganisztán vagy irak esetében csöndben volt a világ. Ez is kettős mérce. 
Törölt felhasználó 2022. 02. 23. 21:39
Előzmény: #840  badsector1
Putyin se gondolhatja komolyan, hogy 2022-ben erőszakkal el lehet foglalni egy országot. Ott csak lázongások lennének és állandó ellenállás.
Statégiailag viszont indokolt lehet körbevenni Ukrajnát, hogy ezzel megakadályozzák az ukrán támadást a függetlennek nyilvánított régiókban, hisz így senki nem mer nagy erőket felvonultatni, ha tudja, hogy pillanatok alatt körbezárhatják.
Amit pedig végképp nem értek, most utáltatja meg a világgal az oroszokat! Miért jó ez neki???
Nagyon gyorsan le kellene zárni a történteket, hogy ne mélyüljenek el ezek az érzések az emberekben, de szerintem már késő.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek